Milyen jogalapon akartak szétnézni a rendőrök? Az ilyesmi nem a NAV hatásköre?
#10-nek:
A kérdésedben konkrétan mi a "kérdés"? Mert értelmetlen.
Vagy pedig az a válasz ha esetleg magadtól nem tudnád, hogy azért szerencse, mert különben megbüntethették volna.
De akár a sógora, komája, testvére, vagy a római pápa is megkérhette volna, hogy odarakhassa hozzá a kocsiját, mert nála nincs hely.
És onnantól cifrább lett volna az ügy.
Kimennek a zsaruk illegális bontót feltételezve, az udvaron parkoló kocsik pedig nem a tulaj nevén vannak.
Asz'szem ezt hívják "alapos gyanú"-nak. 🤣🤣🤣
Ez pont nem igaz... én csak azt dobom fel, aki rászolgált. Így szerencsére a seggfejek elnyerik méltó büntetésüket, aki meg rendes, azt békénhagyom.
Így igazságosabbá válik a világ, szóval ennek még az Univerzum/Isten is örül. :))
#14-nek:
A fajtádat vamzernek hívják, és "csibész" körökben az első húzásod után kitaposnák a beled!
Velem biztos hogy nagyon rábaxnál. Nem a saját dolgoddal foglalkoznál, hanem az enyémmel?
Én is azonnal a te "dolgoddal" kezdenék foglalkozni, és azt is megbánnád hogy megszülettél! Mit képzelsz te kis csicska? Azt hiszed, hogy életfogytiglant kapnék? Nem félnél hogy mi lesz ha szabadulok?
Megbaxnám a szádat, utána a fejedre gyújtanám a házat te kis k'csög!
#17-nek:
Jó az emberismereted, de most tévedtél. Bár nem a te hibád.
Intézetben nőttem fel ahol a fehér gyerek volt a kisebbség, utána pedig lecsavartam jó pár évet a sitten is.
Egyébként pedig SVÁB vagyok. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!