Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Előre kifizetett, de el nem...

Előre kifizetett, de el nem végzett munkáért feljelentés?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömmel megegyeztem egy repülőmodell lefestésében, odaadtam neki a pénzt előre a festékre (megbíztam benne mert úgy ismertem)

A festésből nem lett semmi, mert a pénzt elköltötte, és hiába kérem vissza, csak ígéretek vannak, 3 hónapja lassan, én meg meguntam.

Ilyen ügyben tehetek-e feljelentést, és mire számíthatok?

7.500ft ról van szó.

2010. okt. 29. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem írtál vele szerződést, akkor nem valószínű, esetleg ha írásba adja, hogy tényleg tartozik neked.
2010. okt. 29. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs a megbízásról papír, amiben benne van, hogy adtál neki 7500 Ft-ot arra (ami szerződést ő alá is írt), akkor ezek nélkül semmit se tudsz csinálni.
2010. okt. 29. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosan, csak közbejött neki valami. Majd lefesti.
2010. okt. 29. 11:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Papír nincs róla, de sose tagadta a dolgot hogy tartozik vele, csak épp a pénzemet nem látom.
2010. okt. 29. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:

akkor bizony hivatalos útra nem tudod terelni a dolgot, ha nincs róla bizonyíték

a te szavad az övé ellen

2010. okt. 29. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy szóbeli szerződés, megállapodás...
2010. okt. 29. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!