Tehetek feljelentés a rendőrségen az ellen aki valótlanul "meleg"-nek szólít, (nagy nyilvánosság előtt) valamint fenyeget, hogy "eltöri a nyakam"?
Ne gyűjtögess, mert a végén kinevetnek az őrsön, hogy ha eddig bírtad, akkor ezután is menni fog, és nem tesznek semmit, csak ha eldurvul.
Jelentsd fel most, aztán ha lesz még valami, akkor azzal is menj a rendőrségre.
Minél több az ilyen alkalom, annál valószínűbb, hogy tenni is fognak az ügy érdekében.
Hát igen, a "meleg" szó használatában igazából mi a becsmérlő? Szóval az nem hiszem, hogy megállja a helyét becsületsértés miatt, de a többi amit leírtál, az annál inkább.
Mindennek ellenére, tudod milyenek, én is nem egyszer tettem már feljelentést kmomolyabb ügyek miatt is, aztán majdnem még elnézést nem kellett kérnem, hogy "szegény" nyomozó urat feltartom, és oylan utálattal és amolyan félvállról legépelte amit mondtam neki (na jó ..a negyedét kb), hogy természetesen aztán kaptam a papírt mindig, hogy "megszűntetve" blablabla ...
Szóval nem bíztatlak sok jóval, meg utána a több éve stanúskodás és stb, szóval mérlegeld ezt is, ha netán komolyan veszik, még neked is egy csomó energiádba kerül.
Van ilyen, hogy rosszhír keltés. Vagy jó hírnév elleni jog megsértése. A "meleg"-ért már kért politikusunk is elnézést, pedig nem is személyhez intézte. És mindenki fel volt háborodva.
Szerintem ez sérti a jó hírnévhez való jogodat.
jelentsd fel, de nézz körül a barátaid közt is! Nincs két " szekrényajtó" köztük, akik eljönnének veled, hogy körülálljátok, és eligazítsátok, merre hány méter?
nem kell megverni, csak megijeszteni. Beszorítani egy sarokba.Úgy képzelem, fiatal fiúról van szó, aki kakaskodik. Az ilyeneknek hamar inukba száll a bátorsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!