Mire számíthatok a feljelentés után?
Hirdettem a mobilomat, hívott febr. 12-én egy csaj hogy nem e cserélném el az ő telefonjára az én telefonomat. Úgy egyeztünk meg hogy feladja és elküldi nekem a bizonylatot hogy feladta a csomagot. Meg is történt elküldte az email címemre a be szkennelt képet róla. Én is feladtam, és én is ugyan ezt tettem. Ez 15-én kedden történt. Péntekig tartottuk a kapcsolatot e-mailen, de péntektől nem tudtam elérni, csak kicsörgött és nem vették fel, vagy kinyomtak. Minden nap többször próbálkoztam, ma is. Ma felvette, kérdeztem hogy kerestem többször is, e-mailt is írtam és még nem kaptam meg a telefont. Erre ő annyit mondott hogy nem nála volt a telefont és hogy megnézi az e-maileket és ír. Azóta is írt... Újra próbáltam hívni, megint nem vette fel, vagy kinyomott.
Holnap megérdeklődöm a postán.
Ha feljelentést teszek mire számíthatok? Megvan az e-mail üzenetek, tel. száma, címe, állítólagos neve.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Semmire nem számíthatsz. Ilyen "piszlicsáré" üggyel nem foglalkozik a rendőrség sajnos. Még ennél komolyabbakkal se nagyon.
Messze lakik tőled? Fel kéne keresni. Már csak az elv miatt, mert gondolom, az utazás többe kerülne, mint a telefon értéke.
Gondolom, a második azért kérdezte merre, mert hátha valaki esetleg ismeri (vagy a vevődet vagy a falut, vagy valakit). De ha ennyire véded, hát védjed.
Am megérdemelted sztem is. Amig lószar van, veréb is van.
Jó, igazad van. Öcsöd a falu neve.
És a franc tudta hogy meghamisít egy bizonylatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!