Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mire számíthatok a feljelentés...

Mire számíthatok a feljelentés után?

Figyelt kérdés

Hirdettem a mobilomat, hívott febr. 12-én egy csaj hogy nem e cserélném el az ő telefonjára az én telefonomat. Úgy egyeztünk meg hogy feladja és elküldi nekem a bizonylatot hogy feladta a csomagot. Meg is történt elküldte az email címemre a be szkennelt képet róla. Én is feladtam, és én is ugyan ezt tettem. Ez 15-én kedden történt. Péntekig tartottuk a kapcsolatot e-mailen, de péntektől nem tudtam elérni, csak kicsörgött és nem vették fel, vagy kinyomtak. Minden nap többször próbálkoztam, ma is. Ma felvette, kérdeztem hogy kerestem többször is, e-mailt is írtam és még nem kaptam meg a telefont. Erre ő annyit mondott hogy nem nála volt a telefont és hogy megnézi az e-maileket és ír. Azóta is írt... Újra próbáltam hívni, megint nem vette fel, vagy kinyomott.

Holnap megérdeklődöm a postán.

Ha feljelentést teszek mire számíthatok? Megvan az e-mail üzenetek, tel. száma, címe, állítólagos neve.

Válaszotokat előre is köszönöm.

2011. febr. 22. 23:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Semmire nem számíthatsz. Ilyen "piszlicsáré" üggyel nem foglalkozik a rendőrség sajnos. Még ennél komolyabbakkal se nagyon.

Messze lakik tőled? Fel kéne keresni. Már csak az elv miatt, mert gondolom, az utazás többe kerülne, mint a telefon értéke.

2011. febr. 22. 23:10
 2/18 A kérdező kommentje:
250km, de a mobil értéke 50ezer Ft.
2011. febr. 22. 23:21
 3/18 anonim ***** válasza:
Melyik település?
2011. febr. 22. 23:24
 4/18 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban hogy egy falu.
2011. febr. 22. 23:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Ok. Maradjunk.
2011. febr. 22. 23:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Hülye voltál,ennyi.legközelebb ne utald előre. De már hányszor volt ilyen,de hát...a saját hibáiból tanul az ember.Amíg hülyék vannak a földön,azt az okosak ki is használják rendesen.
2011. febr. 22. 23:39
 7/18 anonim ***** válasza:

Gondolom, a második azért kérdezte merre, mert hátha valaki esetleg ismeri (vagy a vevődet vagy a falut, vagy valakit). De ha ennyire véded, hát védjed.

Am megérdemelted sztem is. Amig lószar van, veréb is van.

2011. febr. 22. 23:42
 8/18 anonim ***** válasza:
nemigaz h lehetsz ilyen hülye gyerek korodban anyukád nem tanított megy hogy interneten üzletelni nem szabad, de ó anyukád hát haverjaid vagy a tv is ezt mondja...
2011. febr. 22. 23:52
 9/18 anonim ***** válasza:
szabad üzletelni. de csak okosan.
2011. febr. 22. 23:56
 10/18 A kérdező kommentje:

Jó, igazad van. Öcsöd a falu neve.

És a franc tudta hogy meghamisít egy bizonylatot.

2011. febr. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!