Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mire számíthatok a feljelentés...

Mire számíthatok a feljelentés után?

Figyelt kérdés

Hirdettem a mobilomat, hívott febr. 12-én egy csaj hogy nem e cserélném el az ő telefonjára az én telefonomat. Úgy egyeztünk meg hogy feladja és elküldi nekem a bizonylatot hogy feladta a csomagot. Meg is történt elküldte az email címemre a be szkennelt képet róla. Én is feladtam, és én is ugyan ezt tettem. Ez 15-én kedden történt. Péntekig tartottuk a kapcsolatot e-mailen, de péntektől nem tudtam elérni, csak kicsörgött és nem vették fel, vagy kinyomtak. Minden nap többször próbálkoztam, ma is. Ma felvette, kérdeztem hogy kerestem többször is, e-mailt is írtam és még nem kaptam meg a telefont. Erre ő annyit mondott hogy nem nála volt a telefont és hogy megnézi az e-maileket és ír. Azóta is írt... Újra próbáltam hívni, megint nem vette fel, vagy kinyomott.

Holnap megérdeklődöm a postán.

Ha feljelentést teszek mire számíthatok? Megvan az e-mail üzenetek, tel. száma, címe, állítólagos neve.

Válaszotokat előre is köszönöm.

2011. febr. 22. 23:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De én balek, direkt nem mentem bele olyanokba amiktől tartottam, erre mégis csak sikerült :@
2011. febr. 23. 00:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Én azért megpróbálnám a rendőrségi feljelentést,hátha mégiscsak foglalkoznak az üggyel,ugyanis ez szerintem csalás.Szedd össze amit tudsz róla,és menj jelentsd fel,vezsteni valód nincs "már".
2011. febr. 23. 00:31
 13/18 anonim ***** válasza:
áhh..egy biciklivel nem foglalkoznak pedig az 50 ezernél kezdődik, 1 autóval is csak 2 hónapig...
2011. febr. 23. 00:54
 14/18 anonim ***** válasza:

pedig foglalkoznak a feljelentéssel

nekem is volt hasonló

Vateráról akartam venni egy telefont 30000 Ft-ért, átutaltam neki a pénzt, de nem küldte el a telefont.

Feljelentettem a rendőrségen, a bankszámla alapján lenyomozták a lakcímét.

A bírósági pert megnyertem, a többszörösét kellett kifizetnie.

2011. febr. 23. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Vatera. Károm: 11.000 Ft. Eljárás vizsgálati szakba lépett.
2011. febr. 24. 10:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Örülök hogy többen is jeleztétek hogy valamit azért csinálnak, így van reményem hogy látni is fogok valamit belőle idővel. Sok szerencsét nektek. Én holnap teszek feljelentést, majd leírom a következményeket.
2011. febr. 24. 13:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát öcsöd nem épp törzsgyökeres magyar falu.:/
2011. febr. 27. 15:31
 18/18 anonim válasza:

Csáo!

Nekem is volt hasonló esetem, előre kifizettem a terméket a fent említett honlapon, eltelt 3 hét nem jött meg, emaileztem, telefonálgattam, semmi reakció persze, gondolom ismerte a számom mert előtte beszéltünk telefonon.

Gondoltam egyet megkértem egy rendőr ismerősömet, ugyan hívja már fel a delikvenst, felvette: szokásos XY vagyok a XY rendőrfőkapitányságról és az lenne a kérdés hogy holnap otthon tartózkodik-e, mert kimennénk a házához...

2 napra rá megjött a csomag

kb. ennyi:)

2011. márc. 6. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!