Lehet még házkutatás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
üdv.
Sajnos az történt, hogy motozáskor egy rendőr talált nálam csekély mennyiségűnek számító kábítószert.Bevittek a rendőrségre felvették a jegyzőkönyvet, kihallgattak, gyorsteszt stb. (ami ilyenkor szokás) Eddig oké.
Mindez péntek este történt, szombat hajnalig a rendőrségen voltam, ahol közölték velem, hogy házkutatás lesz.Papírokat aláírtam ezzel kapcsolatban, majd a hölgy azt mondta, hogy átfaxolja az illetékes rendőrkapitányságra(mivel másik városban történt), és maximum 1 órán belül kint lesznek házkutatáson.Most csütörtök délután van és még nem volt itt senki házkutatás céljából.
A kérdésem az lenne, hogy jöhetne e még vagy "megusztam" ezen részét a dolgonak ?
2010. okt. 28. 13:03
11/11 anonim válasza:
Nem motozhat meg az utcán a rendőr csak úgy.... Ilyenkor azt kell mondanod, nem fogod kipakolni a zsebeidet. Nem tehet ellene semmit annyi, hogy bevisz.. Bilincsben nem vihet, mikor nem figyel kidobod :D Vagy amúgy be sem visz, ha jól elmondod neki a dolgokat.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!