Lehet még házkutatás? Bővebben lent.
üdv.
Sajnos az történt, hogy motozáskor egy rendőr talált nálam csekély mennyiségűnek számító kábítószert.Bevittek a rendőrségre felvették a jegyzőkönyvet, kihallgattak, gyorsteszt stb. (ami ilyenkor szokás) Eddig oké.
Mindez péntek este történt, szombat hajnalig a rendőrségen voltam, ahol közölték velem, hogy házkutatás lesz.Papírokat aláírtam ezzel kapcsolatban, majd a hölgy azt mondta, hogy átfaxolja az illetékes rendőrkapitányságra(mivel másik városban történt), és maximum 1 órán belül kint lesznek házkutatáson.Most csütörtök délután van és még nem volt itt senki házkutatás céljából.
A kérdésem az lenne, hogy jöhetne e még vagy "megusztam" ezen részét a dolgonak ?
Jé. Nekünk szó sem esett ilyesmiről mikor haverral elkaptak. Elolvastad amit aláírtál, és volt benne szó ilyesmiről, vagy csak azt írtad alá hogy lefoglalták tőled a dolgot?
Amúgy sztem marhára nem foglalkoznak vele a zsaruk. Nem akarom pontosítani, hogy ezt miért mondom, de no para. Úgy tűnik, megúsztad. Meg a büntetéstől se parázz, nem valami életbe vágó.
Biztos, hogy házkutatásról szóló papírt írtam alá, még én is kaptam 1 példányal belölle. A büntetés tudom, hogy csak elterelés lesz, nem izgulok..
Csak azért eléggé kellemetlen lenne,ha jönnének. (nem azért, mert bármi is lenne itthon, csak szüleim így is eléggé kivannak borulva)
Nálam is találtak régen egy kis füvet. Az akkor kb 28-30 éves rendőrök egyike sejtelmesen azt mondta, hogy "hm, jó minőségű marihuánának látszik". Elvették és bevittek éjszakára. Volt pisi, zárka stb. Nekem is volt házkutatás. Elvileg. Hajnalban velem együtt elindultunk haza kész házkutatási paranccsal. Érkezéskor, mikor meglátták, hogy milyen szép és milyen nagy házunk van (16 szoba) azt mondták, hogy inkább írjam alá a papírt, hogy itt voltak 3 óra hosszat és nem találtak semmit. Jobbnak látták nem bejönni. Ezek ugyanazok a rendőrök voltak akik korábban elvették tőlem a csekély mennyiségű (3,0g) "hm, jó minőségű marihuánának látszik" füvet. Később jött a szekértői jelentés, mely szerint 0,9 g magas dietil-9 tetrahidro cannabidol (thc) tartalmú füvet foglaltak le tőlem. Vajon hova tűnt a 2.1 g? Biztos elvitte a cica... Vajon mit csináltak 3 óra hosszat, amíg elvileg nálam "házkutattak"?
Kérdésedre:
Szerintem ha eddig nem jöttek nem is fognak. Attól függetlenül legyen tiszta a ház a biztonság kedvéért!
"Motorozáskor nem nézik a zsebeid csak iratokat kérnek."
Ki beszélt motorozásról? Fuss neki még 1x szerintem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!