Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Felhívtam véletlenül egy...

Felhívtam véletlenül egy rendőrt, lehet ebből bármi bajom?

Figyelt kérdés

Egy régi barátnőmet akartam felhívni, 5 éve nem hívtam a számán, csak Messenger és egy faszi vette fel, azt mondta rendőr és ne szórakozzak, mert visszanyomoztat bármikor (azt hittem kamuzik), elnézést kértem stb.

Vagy tényleg kamu, vagy tényleg egy rendőrt hívtam fel véletlenül. Szerintetek? Amúgy kiírta a számom neki.

tegnap 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a rendőrök sem egyformák az egyik ilyen a másik olyan.
tegnap 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Régi ismerőst felhívsz:

Szia Pista, mizujs??

Elnézést, én nem Pista vagytok, valószínűleg rossz számot hívott.

Csak szivatsz?? Ez a szám volt elmentve, bár régen beszéltünk, tényleg nem te vagy a Pista??

Tényleg nem.

Elnézést, akkor valószínűleg változott a telefonszáma. Mégegyszer bocsánat a zavarásért, kellemes ünnepeket.

Egy hasonló beszélgetésben nem tudom elképzelni azt, hogy menjen a fenyegetőzés.

tegnap 19:01
 3/7 A kérdező kommentje:

na ne szívass, te vagy a peti, most csak le akarsz rázni mi

és erre mondta, hogy ő rendőr, ne szórakozzak vele

tegnap 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lehet semmi bajod, nyugi.
tegnap 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:
de nem tud visszanyomoztatni ennyiért?
tegnap 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Ha visszanyomoztat sincs semmi, nem követtél el semmit. Ilyesmi miatt nem indítanak nyomozást, az nekik is plusz munka. Ez csak üres fenyegetés volt.
tegnap 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:

5.

Vissza, de nem fog

tegnap 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!