Véletlenül felhívtam háromszor a segélyhívót, lesz ennek következménye?
Ha elnézést kértél, akkor nem lesz gond.
Nem fognak veled csacsogni, nem az a dolguk.
Vigyázz a telóra, mert ha sokszor előfordul, akkor lehet belőle gond. Volt akit megbüntettek. Igaz ő nem csak simán felhívta, hanem zaklatta is őket, elküldte a ...ba és hasonlók. Viszont ha sokszor hívod és mondjuk kiküldenek valakit hogy nézzék meg mi van ezzel hogy állandóan tárcsázza a segélyhívót de nem szól bele, akkor a kiszállást ki kell fizetni.
Nekem is sikerült már 2x és mind a 2 alkalommal visszahívtak, h van e valami probléma, szükségem van e segítségre. Elnézést kértem, kb 2 mondatban elmondtam, h véletlen hívás történt, nem lett semmi belőle.
A beállításokban átírtam a segélyhívó számot a tesóm telefonszámára, így utána már csak őt hívtam véletlenül. Azóta már nem androidosom van, ios-szel meg sokkal nehezebb véletlen hívást indítani.
Hogy lehet "véletlenül" felhívni valakit?
20 éve vannak különböző telefonjaim, de még egyszer sem "sikerült"
#7 érintőképernyővel? Pl úgy lehet, h ott van a lezárt kijelzőn is a segélyhívás gomb sok telefonnál. Miközben teszed be a zsebedbe véletlenül hozzáérsz és kész, nem nagy tudomány.
Egyébként nekem a 2 alkalom kb 1 hét alatt történt. Előtte nagyjából 20 évig nekem se volt ilyen, szóval ne aggódj bárkivel megeshet bármikor. #6 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!