Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Messenger miért írja ki...

A Messenger miért írja ki hogy " You Deleted this media" Tegnap este óta? többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap este óta amikor este küldök az ismerősömnek pár képet, majd utána kb 21:16 után, tegnap is, ma is, ez jön be," You Deleted this media" ez a telefonos alkalmazásba csinálja, nem töröltem ki semmit ( Honor 90 lite), az eltűnő üzik pedig ki van kapcsolva, laptopon pedig fent van..

Mit tudok tenni, én csináltam valamit rosszúl, másnak is előfordul ez az eset? az alkalmazás tegnap frissült

tegnap 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A Messenger évek óta egy óriási bughalom. A világ összes tracking baromságát beleépítették Facebookék, csak pont azt nem tudja már lassan, amire használnád.
tegnap 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
1# Előtte szépen működött, de tegnap kezdte, miután frissített, utána 21:26 perckor volt tegnap az első esett, utána meg ma is ugyan abban az időpontban, eltűnő üzik pedig ki van kapcsolva
tegnap 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd megjavul idővel. Ez sajnos egy ilyen trágyahalom.
tegnap 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!