Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A messengeren miért van az,...

A messengeren miért van az, hogy órák óta nem elérhetőnek mutatja a személyt, mégis válaszol?

Figyelt kérdés

Valamint hol zöld lesz, hol nem, függetlenül attól, hogy válaszol folyamatosan.

Rengeteg ismerős közül csak ennél az egynél van ez.

jan. 16. 16:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Valamint a fejecske sosem ugrik a válaszomra, valamiért. Csak egyszer jön egy válasz a semmiből.
jan. 16. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sokaknál be van állítva, hogy mindig offline lásson.

Nem tudom a másik oldal mit lát ebből.

jan. 16. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Be lehet állítani, hogy ne mutassa, ha online vagy. Sőt, még azt is, hogy ne jelezze, ha olvastál egy üzenetet, cserébe viszont te sem látod másnál, hogy olvasta-e amit neki írtál.
jan. 16. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem ír semmit arról, hogy mikor volt elérhető, akkor a láthatóság ki van kapcsolva nála, de ez ilyenkor oda-vissza működit és rólad se tudja mikor vagy online.

Ha mégis mutat valami időt,mint utolsó online állapotot,akkor pusztán a messenger hibája ami évek óta ilyen megbízhatatlan.

jan. 16. 22:01
 5/5 anonim válasza:

Nekem is van egy ilyen messenger partnerem. Hasonlókat művel a láthatósága, én sem értem hogy csinálja.

Nem elérhető és úgy beszélgetünk. Bár ez még érthető is lenne egy elrejtett láthatósággal. De nem szokta elrejteni. Beszélgetés közben változik az elérhetősége. Az utolsó üzenetemet volt hogy csak elküldöttnek mutatta, de az előtte lévőnél a látta időpont későbbi volt mint ahogy én a legutóbbit küldtem. Ilyenek.

jan. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!