Véletlenül felhívtam háromszor a segélyhívót, lesz ennek következménye?
Figyelt kérdés
A kérdés adja magát, hogy hogy a csudába. A farzsebemben volt, és amikor később ránéztem, akkor láttam, hogy volt 3 darab segélyhívásom. Azért csak annyi, mert utána szerencsére lezárt a telefonom. Felhivtam őket, és elnézést kértem, de gyorsan elbúcsúztak, gondolom, hogy ne foglaljam fölöslegesen a vonalat. Persze szörnyen röstellem a dologot, meg ég a pofám rendesen, de már megtörtént. Lesz ennek valami következménye? Feljelentés, bírság, stb.? Amúgy megnéztem, hogy mégis hogy a tökbe tud a s*ggem 104-et tárcsázni. Hát úgy, hogy nem kell tárcsáznia, mert egy menüből kell csak választani, hogy 104, 107, 112, 911, stb, szóval bárhova bök a s*ggem, egyből megy a segélyhivás.2023. nov. 2. 22:37
11/11 anonim válasza:
Én egyszer hívtam a segélyhívót véletlenül ötször megnyomtam az oldalsó gombot. Ráadásul be volt állítva alapként, hogy amíg számol vissza, szirénázzon, tehát szívrohamot is kaptam amikor visítani kezdett a mobilom. Nem tudom hogy kell kikapcsolni, úgy orvosoltam, hogy a beállításokban a segélyhívószámot a sajátomra állítottam át. Annyit sikerült még, hogy ezt a szirénát kikapcsolni, hogy a legközelebbi ilyen malör után ne kelljen madrágot cserélnem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!