Miért kell bedugítani az egész sávot?
0:49-től jól látható.
Egyébként számomra annyira zavaró ez a fajta rendőri fontoskodás. Miért nem lehet úgy csinálni, mint Amerikában, hogy akkor állít meg a rendőr, ha kacsázok az úton, vagy nincs rendszám, törött a lámpatest stb. Miért kell zargatni itten az embereket, meg dugót csinálni? Láttam már olyat is, hogy kereszteződéstől kereszteződésig ért a kocsisor, mert úgy bedugították a rendőrök az egész szakaszt. Maga a rendőrség nyilatkozta most valamelyik nap, hogy az autósok 95 százaléka betartja a sebességhatárt. Akkor meg minek ekkora felhajtás a maradék 5 százalékra? Meg ez a finn módszeres marhaság, hogy mindenkit megállítunk, aki arra megy, hátha megevett egy likőrös bonbont, aztán majd bejelez az érzékeny szonda. Vicc az egész.
Úgy látom magadból indultál ki, köszönöm szépen, az életem rendben van. :)
"Vicc az egész."
Te vagy egy vicc, kérdező!
Bár rajtad nevetni nem lehet, max. sírni, hogy ennyi eszed van.
Ne Amerikával példálózzál baz+!, ami egy óceánnal meg egy kontinenssel arrébb van és másak a szabályok!
Elmondták itt a megelőzést, de szerintem semmit nem fogtál föl belőle.
A Rendőrségi törvény több ponton is nevesíti ezt, és mivel a rendőrnek így JOGA van hozzá és - mégha ezt nem is látod be az 5 bit - es agyaddal - az ellenőrzés a Te érdekedet szolgálja, ezért MEGTEHETI.
És nagyon helyesen meg is teszi.
Ha ezt nem fogod fel, vagy nem viseled el, akkor járjál gyalog, te suttyó gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!