Miért ilyen rossz egész Európában a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Nézegettem a statisztikát, de egy vicc az egész.
Utána meg csodálkoznak, ha nő a radikálisok száma kb mindenhol.
2023. jún. 28. 14:19
1/41 anonim válasza:
Mihez képest mondod, hogy rossz? Mi az összehasonlítási alap?
2/41 A kérdező kommentje:
Mondjuk az alapján mondom, hogy Svédországban majdnem mindennap robbantanak.
Ha nem érted, hogy ez gáz, akkor igen nagy ám nálad a baj.
2023. jún. 28. 14:27
3/41 anonim válasza:
#2 Ja nálunk meg megkéselnek egy szál cigiért. Mennyivel jobb ugye?
4/41 anonim válasza:
"Svédországban majdnem mindennap robbantanak"
1. erről a "majdnem mindennap"-ról van valami forrásod?
2. ez egy ország. Ez alapján állítod, hogy egész Európában rossz a közbiztonság?
5/41 anonim válasza:
Amúgy hol jó a világon? Esetleg valami lakatlan szigeten....
6/41 anonim válasza:
A 2019-es cikkre gondolsz, amiből amúgy nem derül ki, hogy minden nap robbantanak kérdező?
7/41 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, a legfőbb oka a migráció...
Aki nem hiszi, nézze meg a német, vagy pl svéd bűnügyi statisztikai adatokat pl 2010 környékén, aztán 2020; környékén...
8/41 anonim válasza:
Keresztül-kasúl járom Európát, Skóciától, Görögországig és olyan No-Go zónákban is megfórulok időnként, mint a berlini Spandau és lehet, hogy csak bitang mázlista vagyok, de soha, sehol nem esett még bántódásom, de azoknak sem, akiket ezeken a helyeken látogatok, pedig, mi direkt keressük a bajt és sokszor éjfél után jövünk-megyünk.
9/41 anonim válasza:
#11 Látogass el egy borsodi faluban, itt tuti lesz:)
10/41 anonim válasza:
12, ok erre nem gondoltam, ez jogos, de igazából azok után, hogy a magyar kormány sorra engedi el az embercsempészeket, drogosokat, meg terroristákat a börtönökből, igazából nem is csodálom, hogy azt érzi a kérdező, hogy gáz van, csak azt nem értem, hogy miért aposztrofálja Magyarországot egész Európával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!