Miért ilyen rossz egész Európában a közbiztonság?
Nézegettem a statisztikát, de egy vicc az egész.
Utána meg csodálkoznak, ha nő a radikálisok száma kb mindenhol.
"Látom mindenképpen meg akarod magyarázni azt, amit nem lehet."
Akkor még egyszer: statisztikák szerint Svédország a világ 26. legbékésebb országa, ennek ellenére te vagy az, aki meg akarod mindenáron megmagyarázni, hogy gané a közbiztonság. Mint korábban is írtam: baromi sokat romlott a közbiztonság, de még így is előkelő helyen van.
"Ne is haragudj de Én is linkeltem te is bizonyítsd, mivel ez csak olyan hogy böfögtél itte valamit !"
Rendben, idézem az általad linkelt oldalról: "Statistics for number of explosions
The statistics refer to confirmed mass destruction (detonations), attempts, and preparation for mass destruction month by month, by police region and in total."
A pdf-ben az áll, hogy 2022-ben 90 robbanás történt, ami még mindig horror szám, de nem 190. Svédországban megszaladtak a bandaharcok valamiért, emiatt a lövöldözéses, robbantásos bűncselekmények tényleg elszálltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!