Miért ilyen rossz egész Európában a közbiztonság?
Nézegettem a statisztikát, de egy vicc az egész.
Utána meg csodálkoznak, ha nő a radikálisok száma kb mindenhol.
20as, egy 2019-ben megjelent 444-es cikkre szoktak hivatkozni, ahol az volt állitva, hogy 60%-al nőtt a bűncselekmények száma Svédországban.
Na, ez az adat a magyar kormányoldalon úgy lett leforditva, hogy mindennaprobbantanakeurópában.
"Ahol ennyit robbantanak meg lövöldöznek, igen is rossz."
Nem értetted, mit mondtam. Az, hogy mi jó, meg mi rossz, az relatív. Statisztikailag a világ cirka 190 országának Svédország a legrosszabb számaival is középmezőnybe tartozik, ez alapján nem mondanám rossznak.
"Anglia pedig szintén Európában van, csak úgy szólok."
Megint nem értetted: arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy az egész benyomásodat a média gerjeszti. Azért Svédországot említed, mert állandóan a svéd közbiztonság van a média - főleg a kormányközeli média - fókuszában. Valójában viszont Svédország számaiben nincs világ szinten semmi kiugró.
A valóság az, hogy ha a linkben felgörgetsz, akkor megkapod a legbiztonságosabb országok listáját, és azt fogod látni, hogy az első, mondjuk 30 országból úgy 26-27 európai - és közöttük van Svédország is.
Szóval bocs, de baromira nincs igazad. A véleményed egy szimpla szubjektív benyomás, ami a médiának köszönhető, nem a valóságnak.
Magyarországon a cigány bűnözik: jó
Nyugaton a migráns: rósz nagyon rósz
24.
Ki momdta,hogy bármelyik is jó lenne ?
Tessék itt akért várva várt svéd statisztika 190 eset/ év az majdnem minden nap !
file:///C:/Users/Gyula/Downloads/Spr%C3%A4ngningar%202022.pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!