Rendőrségen nincs sok fizu de lehetséges hogy más megyében más a fizetés vagy ez egységes az egész országban?
Szeretem a munkám de ebből nem lehet megélni, a benzin bejárás miatt gyatyám rámegy.
Gonrolkodtam, hogy átkérem magam helybe és legalább spórolnék ezzel.
Te tényleg Rendőr vagy és ezt nem tudod? Te most viccelsz velem, hogy te egy hivatásos állományú tag vagy és ötleted nincs, mi az a hszt?
Tényleg..tényleg ilyen emberek vannak már a Rendőrségen..?
Hát figyelj nagyon nem rendőrség de hasonló állami/önkormányzati tulajdon: vízművek.
Megyén belül ugyan arra a rabszolga munkára szakmunkásoknak adnak az egyik helyem 220 nettót a másik helyen meg 250 nettót...Szabikat sem adják ki rendesen sokszor csak papíron...
Simán lehet, hogy nem tudja.
Ilyen szinten sztem nem beszélgetnek, nem okítják Őket.
Én találkoztam nem egy nyomozóval, sőzmt ügyésszel is Szegeden, akinek fingja nincs a jogszabályokról, bizonyításról, stb
Engem konkrétan így akar börtönbe küldeni a Szegedi Bíróság, hogy egy bűncselekményre, amit talán elkövetett vki, 4 haragosom azt mondta, hogy én vtam... ez a bizonyítékuk. 😀
Nem kell rendőrnek kiadnod magad, hogy megkérdezd. Mert ha rendőr lennél, akkor tudnád, hogy milyen pótlékok és rendszer van a fizetés kiszámolására.
De válaszolva a kérdésedre, kérd át magad akkor közelebb. A fizetésed ugyan annyi marad, ha azonos beosztásban leszel. Kivéve, ha ugye kiemelt városba mész át, netán készenlétet vállalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!