A Fidesz miért nem vezet be valami egységes köszöntési formát?
A sima kézfogás és tisztelgés olyan unalmas.
Kellene egy egyedi kézmozdulat, és mellé egy jelmondat, amit férfias hanggal kellene skandálni. Pl "Hajrá magyarok!" vagy csak simán "Magyarok!". Tehát nem Viktorról és a Fideszről szólna ez az egész, teljesen univerzális lenne. Ellenzékiek is nyugodtan használhatnák az új köszöntési stílust.
Szerintem menő lenne, és erősítené a csapatszellemet, a nemzeti öntudatot.
Mindennapokban nem lenne kötelező használni, de a politikai életben igen. Így köszöntenék a politikusok egymást, és a közönség / újságírók is (például egy kormányinfón).
Szerintem is jó ötlet, kicsit még közelebb hozná egymáshoz őket.
Az egyikük, a "magasabb rangú" két ujját egymás mellé zárva nyújtva tartva -mintegy pisztoly csövet formázva vel- (ez jelképezné orbán úr péniszét) a másikuk, az "alacsonyabb rangú" pedig hengert formázva a tenyerével és az ujjaival ráfed a "csőre", (ezzel az orbán úr péniszére kapcsolódó szájat jelképezi). Ez szép köszönési mód lenne a fidesznek.
Ja szerintem is. Karlendítés és "heil Orbán" kiáltás kéne.
Felesleges tovább tagadni a nyilvánvalót.
Sőt, köszönthetnék egymást egyből verssel is:
"Magyarhonban szép az élet,
Ez nem véletlen, hanem vélet'
Vigyáz ránk a jó NER-ünk,
Orbánnal mi mind nyerünk!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!