Már egy egész mikrobusszal is járnak rendőrök?
Ma mentem az utcán Debrecenbe és láttam egy szürke mikrobusz jött az úttesten, amire "rendőrség" volt írva. Tiszta olyan kinézete volt mármint a festése mint a kis 5 személyes rendőrautóknak, még megkülönböztető jelzés villogó is volt rajta.
A kis rendőrautókkal 2, 3 rendőr szokott járni, azonban amikor ez a mikrobusz ma ment az úttesten, láttam, hogy elől 2 rendőr űl hátrébb, egymás mellett, illetve egymás mögött foglaltak helyet a rendőrök.
Én úgy random, olyan kb. 8, vagy 9 rendőrt láttam benne.
Kerdésem az lenne, hogy már egy egész mikrobusszal járkálnak a rendőrök, vagy ez csak kivételes alkalom volt, vagy ezután gyakran járnak csapatostól? Ha -igen-, akkor ez miért van?
Arra gondoltam, hogy lehet bűnszervezetet mentek elfogni, akik sokan vannak bűnözők és sok rendőr kell, mert ketten-hárman félnek, hisz sajnos gyakori ma a rendőrtámadás, bogy rátámadnak a rendőrre és lehet sok rendőr kell oda, azonban tévedhetek is és gondoltam megkérdezem itt.
A megkülönböztető nem villogott, nem szirénázott, csak simán ment a mikrobusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!