Kinai rendőrök járőrözhetnek itthon mit gondolsz erről?
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 10:36
11/15 anonim 

válasza:

Nyilván nem az ország teljes területén fognak és nem egyedül. Fegyverük se lehet. Csak beülnek segíteni, tolmácsolni stb azokon a helyeken ahol sok a kínai.
12/15 anonim 

válasza:

A külföldön élő kínaiak megfigyelése és megfélemlítése a cél. Közvetlen ránk nem jelentenek veszélyt. De azért nagyon gáz a kormány részéről, hogy nyíltan engedi ezt nekik.
13/15 anonim 

válasza:

1: ha nem érzed a különbséget a horvátok és az osztrákok, illetve a komcsi rendőrállam között, az elég nagy baj.
Persze tudom én, olvastam, valamelyik fideszes nyikhaj ennyit tudott hozzányökögni a témához, te meg most itt teríted a mantrát. Nem tudom, meggyőződésből-e vagy pénzből, mert hogy valaki ennyire...
15/15 Tejinashi válasza:
Kíváncsi vagyok hány magyar rendőr tud kínaiul, illetve hány kínai rendőr magyarul... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!