Ez miért ennyire hihetetlen itthon ?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..
Ennél a kérdésnél is a 25. válaszoló kamusnak titulálta azt, hogy én hol nyaraltam.
Igen, egyetértek az 1. válaszolóval. A többség irigykedik, mert ha neki nincs pénze, akkor tuti, hogy másnak sincs.
Egyik ismerősöm még annakidején családjával költöztek ki Kanadába, mert az apukája A munkája odahívta. Azóta se jöttek haza. A korombeli testvérpár ott talált magának párt, oda is házasodtak.
Pedig még Hawaii-on is élnek magyarok, pl. Tvrtko családjával együtt is odaköltözött.
Egy volt kollégám Ausztráliában, Perth-ben él. A feleségét is ismertem, ő is ugyanitt dolgozott, már megvolt mindkét gyerekük, amikor kimentek.
Itt a munkahelyen mindenki elhitte, hogy nem Bécsben dolgozik, hanem a világ túlsó felén. Nem is értem, mi ebben a hihetetlen. Egyébként is a feleség FB-oldalán rendszeresen vannak fent képeik, igazi "Miami Beach" hangulatban. Mit mondjak, nekik bejött az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!