Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez miért ennyire hihetetlen...

Ez miért ennyire hihetetlen itthon ?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre a magyarok nagy része elsőre kételkedik abban ha valaki Európán kívül él. Például. Van egy ismerősöm aki Malajziában él. Az emberek első reakciója erre “Aha a hülyék a szomszédban vannak. Hagyjuk már mit kamuzol itt” de Amerikával is van ilyen hogy az emberek elsőre nem hiszik hogy ott is élnek magyarok. Csak ebben a Ausztria-Németország-Svájc-Benelux-Skandináv vonalon gondolkodnak. Esetleg Anglia még
2023. dec. 27. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Mert irigyek es fusztraltak, hogy abban a nyomorult porfeszekben kell elni egy idiota diktator alatt. El sem tudjak kepzelni, milyen az elet nyugaton, jo fizetessel, nyugalomban, biztonsagban, napi anyagi gondol nelkul.
2023. dec. 27. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ismerősöm, Új Zélandon él, egy másik kínai férfihez ment hozzá, hol itt hol ott vannak. Nem jellemző, hogy nem hiszik el, inkább az, hogy olyanokat kérdeznek, hogy "közelebb nem volt pasi?" Meg ilyenek.
2023. dec. 27. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..

Ennél a kérdésnél is a 25. válaszoló kamusnak titulálta azt, hogy én hol nyaraltam.

Igen, egyetértek az 1. válaszolóval. A többség irigykedik, mert ha neki nincs pénze, akkor tuti, hogy másnak sincs.

Egyik ismerősöm még annakidején családjával költöztek ki Kanadába, mert az apukája A munkája odahívta. Azóta se jöttek haza. A korombeli testvérpár ott talált magának párt, oda is házasodtak.

Pedig még Hawaii-on is élnek magyarok, pl. Tvrtko családjával együtt is odaköltözött.

2023. dec. 27. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
na ne kamuzz, európán túl nem laknak emberek
2023. dec. 27. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Egy volt kollégám Ausztráliában, Perth-ben él. A feleségét is ismertem, ő is ugyanitt dolgozott, már megvolt mindkét gyerekük, amikor kimentek.

Itt a munkahelyen mindenki elhitte, hogy nem Bécsben dolgozik, hanem a világ túlsó felén. Nem is értem, mi ebben a hihetetlen. Egyébként is a feleség FB-oldalán rendszeresen vannak fent képeik, igazi "Miami Beach" hangulatban. Mit mondjak, nekik bejött az élet.

2023. dec. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!