Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért hihetetlen ez?

Miért hihetetlen ez?

Figyelt kérdés

Miért hihetetlen sokak számára,hogy férfi-nő együtt mennek nyaralni,egy hétig egy szobában vannak,élik életüket és nincs közöttük testi kontaktus!?

Sokan felár miatt vállalják ezt be,ami nem jelenti azt,hogy húú,most bármi lehet!

2017. aug. 7. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért mert férfi és nő között létezik baratsag??Ha igen akkor miert nem?!?
2017. aug. 7. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos itt mindenkinek kizárólag a szexen jár az esze, meg a telefonnyomkodáson.
2017. aug. 7. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem hihetetlen, jómagam három gyönyörű lánnyal mentem úgy nyaralni, hogy nem fentem rájuk a farkamat, mert baráti viszonyban vagyunk és kár lenne egy-két, bizonyára jó menetért kockáztatni a kialakult kapcsolatot. Kell tudni külön kezelni a barátokat és a szexpartnereket.
2017. aug. 7. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Nő es fèrfi között nagyon ritkàn van baràtsàg. Ha mondjuk a ferfi meleg, akkor esetleg hihető. Előbb vagy utòbb egyik vagy masik fèl elkezd többet èrezni.
2017. aug. 7. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Lehet szex nélkül, de nem érdemes...
2017. aug. 7. 14:38
 6/8 A kérdező kommentje:
5. Hát akivel szoktam menni csak a felár miatt,inkább kihagynám! Hamarabb nyúlnék magamhoz,mint vele bármit is! :)
2017. aug. 7. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az a gyakorlat, hogy a nők nem bírnak magukkal ilyenkor se, mert nekik kell az állandó "visszajelzés", hogy mekkora bombázók. (Pedig nem azok!)

Vagyis ha nem nyomulsz rájuk, akkor azzal jönnek, hogy meleg vagy, vagy impotens.

Ha nyomulsz, akkor meg perverz vagy.

Kell ez neked??

Amúgy csak addig játsszák el a "haver" szerepét, amíg nem kell valahol fizetni.

Mert ha közeledik pl. a fizetőpincér, rögtön nővé válnak és elvárják, hogy fizessél.

A lényeg, ha viszel egy nőt magaddal, akkor dupla költség, és fele élvezet.

Ha nem viszel nőt, akkor fele költség, és dupla élvezet!

2017. aug. 7. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 7-s! Nem tudom miről beszélsz,de téged valaki jól átb@cott! :)

Nekem nem kell fizetni semmit,nem kell meghívni sehová,Én nő vagyok így is,úgy is!:)

Egyébként meg Én teszek szívességet,mert életében nem volt külföldön,nem jutott volna el talán soha,ha nem ajánlom ezt fel! :)

De azt hiszem legközelebb kifizetem azt a +20ezret,annyit megér,hogy nem kell osztozni a szobán,nem kell alkalmazkodni senkihez,még akkor sem ha barát!

2017. aug. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!