Hihetetlen módon önbizalomhiányos vagyok! Mit tehetnék ellene?
Már több mint fél éve súlyos önbizalomhiánnyal küzdök. Nagyon durván. Félek az utcára menni, mert félek, hogy megszólnak. Nem merek nemet mondani senkinek, minden kapcsolatomban a másik fél a domináns. Más embereket agyondicsérnek, miközben rengeteget készülök egy-egy dologra, és annyit sem mondanak nekem, hogy bakfitty. Ha a ruhám csinos, és úgy járok az utcán, akkor szégyellem a külsőmet.
Félénk vagyok és visszahúzódó, pedig remekül lehet velem beszélni és segítőkész vagyok. Borzasztóan gyűlölöm a külsőmet, a stílusomat, az arcomat, az egész megjelenésemet. Ha egy új társaságba kerülök, alig szólalok meg, pedig lenne mondandóm, de félek, hogy elítélnek, kinevetnek.
Lassan teljesen felemészt az önbizalomhiány.
Pszichológusra nincs időm sajnos, mert a gimi miatt rengeteg teendőm, tanulnivalóm lett.
15/L
Gondolkodnod kell. Összeszedni megrendíthetetlen tényeket s megváltoztatni hozzáállásod. Ez nagyon egyszerű.
Írj rám s segítek.
Ne versenyezz és ne foglalkozz másokkal!Ennyi a titok.
Különbözőek vagyunk és ez így van jól.Úgy vagy tökéletes ahogy vagy:)
Több mint fél éve? Miért, történt valami akkor, ami kiváltotta belőled ezt?
Ha pszichológushoz nem is mész, azt ajánlom, keress valakit, akiben megbízol, akivel tudsz beszélgetni erről. Rokon, barátnő, barát, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!