Kinai rendőrök járőrözhetnek itthon mit gondolsz erről?
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 10:36
1/15 anonim 

válasza:

Megszokott dolog, nincs benne semmi rendkívüli. Magyarok többször voltak kint a horvát tengerparton, nálunk a Balatonnál osztrákok.
2/15 anonim 

válasza:

Semmit. Ellenőrzik a kínaiakat, akik itt seftelnek nemkispályás módon. Miért is kellene ebbe többet belelátni?
3/15 anonim 

válasza:

Magyar ellenzék, az nem jó kommunista, hiába, közük nincs a kommunizmus semmilyen formájához, de, az nemjó
Kinai kommunista az jó kommunista.
4/15 anonim 

válasza:

Tessék mondani, Pekingben, hol kell majd keressem a magyar rendőrt? Nemsokára tervben van, hogy meglátogatnám őket.
5/15 anonim 

válasza:

Én arra várok, hogy akkora legyen a magyarhiány, hogy már politikus sem lesz és őket is kinai, meg ruszki politikusokkal kell majd pótolni, az lesz az igazi nemzethy stratégia.
6/15 anonim 

válasza:

Még a kínai digitális póráz hiányzik. Ez csak a bemelegítés.
7/15 anonim 

válasza:

#2 "Miért is kellene ebbe többet belelátni?"
Mert orbánék csinálták. Eddig mindenről kiderült amihez közük volt, hogy valami sunyíság van a dolgok mögött ami vagy a pénzünkre vagy a szabadságunkra van negatív hatással.
8/15 anonim 

válasza:

9, Már igy is az ország fel lett osztva a ruszkik és a kinaiak közt.
Annyi hitelünk lóg, annyi kinai beruházással, hogy ki lehet tenni az elkelt táblát. Eladva.
9/15 anonim 

válasza:

1. vagyok. Látom, változatlanul mások jobban tudják, hogy ÉN mit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!