Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon véletlen az hogy akik...

Vajon véletlen az hogy akik kiköltöznek külföldre magyarok, nagyon nagyrészük mind-mind hazavágyódik utána és rájön, jó dolga volt itthon??

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, párom ismerősei közül egy se jött vissza, és nem is akarnak.

Nekem két ismerősöm, egy testvérpár, évekkel ezelőtt költöztek ki. Ők se fognak hazajönni, mind a ketten kint alapítottak családot.

2023. dec. 29. 12:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én akiket ismerek, senki se vágyott vissza. Mi se.
2023. dec. 29. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Ez valami kormanypropaganda?

Van az a rész akik csak penzt gyűjteni mennek ki. Osszejon a házra valo, es hazamennek.

Akik végleg koltoznek, azok tobbnyire sosem koltoznek vissza.

2023. dec. 29. 12:55
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

1. Nem nagy részük, bár sokan

2. Nem véletlen. Sok ember nem alkalmas arra, hogy egy idegen országban, idegen kultúrában, idegen nyelven újra építse az életét. Ez egy nagyon nem könnyű és igen melós dolog. Sokat kell tanulni hozzá, jó alkalmazkodóképesség kell és egészséges önbizalom.

2023. dec. 29. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

7-en vagyunk unokatestvérek 1990-2004 között születtünk), közülünk 4-en már kint élnek évek, évtizedek óta.

Írország, Ausztria, Hollandia.

Egyikük sem akar visszajönni.

2023. dec. 29. 12:57
 6/16 anonim ***** válasza:
8%
Többségük akkor párolog vissza, amikor szembesül a külhoni szociális háló visszásságaival, - meghalni azért haza eszi a fene őket!
2023. dec. 29. 12:59
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Hú, mintha a hír tv ből idéznél.

Aki haza jön, azért teszi, mert meghatározott időre, vagy célból ment ki, majd amikor elérte, visszajön, azaz ők csak dolgozni voltak kint.

Aki viszont kiköltözik, nagyon kevesen vannak akik visszajönnek, én pont egyet sem ismerek.

2023. dec. 29. 13:01
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

13 éve élek kint (20 éves korom óta) és az én tapasztalatom az, hogy az igazán vesztesek azok akik hazamennek.

Én nem bánom ha mindenki visszamegy abba a putri országba, menjenek csak, köszi én maradok. Többet adott nekem egy idegen ország 13 év alatt, mint az a szarkupac 20 év alatt.

2023. dec. 29. 13:04
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

A családom nagy része is külföldön van és a barátaim közül is sokan.

Nem visszavágyódnak, hanem az itthoniak hiányoznak nekik.

De konkrétan senkiről sem tudok aki visszaköltözne Magyarországra.

Tehát az a vágyódás csak a szeretteik miatt van akik itt maradtak és akiket hiányolnak az életükből.

Persze itt nem azokra kell gondolni akik pl. Londonban mosogatnak és 4-en laknak egy szobában.

Mindenkinek van valami szakmája, többeknek diplomája, így a választott országban normális munkája.

2023. dec. 29. 13:07
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
A külföldön élő ismerőseim közül max 20% aki hazavágyott és hazaköltözött. Na ennek a 20%-nak a fele 3 éven belül ment is vissza.
2023. dec. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!