Hazudtam a Navnak. Lehet ebből bajom?
Egy korábbi munkáltatóm után nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adócsalás miatt. Nem rég online megkeresett a NAV és írásban kellett nyilatkozatot/vallomást tennem. A vallomásban azt írtam, hogy már nem emlékszem, hogy ki volt a kapcsolattartó, mert nem akartam beárulni. Talán hihető, több mint egy éve nem dolgozom Náluk.
Nekem korábban volt több ügyem is a Szegedi Rendőrkapitányságon zaklatásos vétségek miatt illetve egyszer véletlen verekedtem a helyi Bíróságon is... a Szegedi Bíróság jelenleg is nyomoz utánam közveszéllyel fenyegetés miatt.
Mindezek fényében lehet e bajom abból, hogy tanúként félre vezettem a Navot?
19!
Már többször leírtam, hogy veszélyes alakok... máshol lelőttek volna.
21!
Te meg látszik, hogy nem ismered a történetet és ide böfögtél vmi marhaságot
"Már többször leírtam, hogy veszélyes alakok... máshol lelőttek volna."
Mert most így tudják, hogy nem "köpted" őket be? Ne viccelj már!
Elmúltál 18 éves és még hiszel a mesékben?
Nincs neked véletlenül üldözési mániád? Ha meg valóban igaz a meséd, akkor meg minek tetted fel a kérdést, hiszen láthatóan félnivalód igazából nem a NAV-tól van. Akkor meg nem mindegy, hogy hazudtál, ha az életedet mentetted meg általa (állítólag)?
Utolsó!
Látom nem vagy tisztában a sztorival... olyan emberekkel van/volt tucatnyi rendőrségi vagy bírósági ügyem akik nem riadnak vissza bűncselekmények elkövetésétől, hisz a hatóságok védik is őket. Ilyen alak jött ki rám vadászni 2017-ben egy tanyavilágra, 2018-ban meg fel is gyújtotta a tanyám... 2020-ban meg rá is lőtt fegyverrel a mostani sógorára. Így jött a bunyó a Bíróságon, az azt követő börtön is jobb lett vna számomra mint a temető...
A NAV-os ügynek meg nincs köze a múltamhoz, az adócsalásos bandával nem tudok róla, hogy lehet kapcsolatuk Lovásziéknak... ettől függetlenül nem kizárt, hisz nekik messzira elér a kezük... a kérdés abból született, hogy ha a NAV rájön arra, hogy nem adtam ki a kért információt, akkor felhasználhatja e a múltamat ellenem...
"a kérdés abból született, hogy ha a NAV rájön arra, hogy nem adtam ki a kért információt, akkor felhasználhatja e a múltamat ellenem..."
Hát ez nem éppen az a kérdés, amit először feltettél. Már bocsi...
Talán ha pontosan ezt írtad volna le korábban is, nem koptattuk volna feleslegesen a szánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!