Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hazudtam a Navnak. Lehet...

Hazudtam a Navnak. Lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Egy korábbi munkáltatóm után nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adócsalás miatt. Nem rég online megkeresett a NAV és írásban kellett nyilatkozatot/vallomást tennem. A vallomásban azt írtam, hogy már nem emlékszem, hogy ki volt a kapcsolattartó, mert nem akartam beárulni. Talán hihető, több mint egy éve nem dolgozom Náluk.

Nekem korábban volt több ügyem is a Szegedi Rendőrkapitányságon zaklatásos vétségek miatt illetve egyszer véletlen verekedtem a helyi Bíróságon is... a Szegedi Bíróság jelenleg is nyomoz utánam közveszéllyel fenyegetés miatt.

Mindezek fényében lehet e bajom abból, hogy tanúként félre vezettem a Navot?

jan. 29. 14:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy pont a kérdezőt keresték, nem véletlenül mondta hogy nem emlékszik, mert ha elmondta volna, akkor be kellett volna magát árulnia, így egy újabb Szegedi bíró lenne megverve, mint ahogy a leírásban írod 🤣
febr. 3. 12:22
 22/25 A kérdező kommentje:

19!

Már többször leírtam, hogy veszélyes alakok... máshol lelőttek volna.

21!

Te meg látszik, hogy nem ismered a történetet és ide böfögtél vmi marhaságot

febr. 3. 17:36
 23/25 anonim ***** válasza:

"Már többször leírtam, hogy veszélyes alakok... máshol lelőttek volna."

Mert most így tudják, hogy nem "köpted" őket be? Ne viccelj már!

Elmúltál 18 éves és még hiszel a mesékben?

Nincs neked véletlenül üldözési mániád? Ha meg valóban igaz a meséd, akkor meg minek tetted fel a kérdést, hiszen láthatóan félnivalód igazából nem a NAV-tól van. Akkor meg nem mindegy, hogy hazudtál, ha az életedet mentetted meg általa (állítólag)?

febr. 4. 03:40
 24/25 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Látom nem vagy tisztában a sztorival... olyan emberekkel van/volt tucatnyi rendőrségi vagy bírósági ügyem akik nem riadnak vissza bűncselekmények elkövetésétől, hisz a hatóságok védik is őket. Ilyen alak jött ki rám vadászni 2017-ben egy tanyavilágra, 2018-ban meg fel is gyújtotta a tanyám... 2020-ban meg rá is lőtt fegyverrel a mostani sógorára. Így jött a bunyó a Bíróságon, az azt követő börtön is jobb lett vna számomra mint a temető...

A NAV-os ügynek meg nincs köze a múltamhoz, az adócsalásos bandával nem tudok róla, hogy lehet kapcsolatuk Lovásziéknak... ettől függetlenül nem kizárt, hisz nekik messzira elér a kezük... a kérdés abból született, hogy ha a NAV rájön arra, hogy nem adtam ki a kért információt, akkor felhasználhatja e a múltamat ellenem...

febr. 4. 09:51
 25/25 anonim ***** válasza:

"a kérdés abból született, hogy ha a NAV rájön arra, hogy nem adtam ki a kért információt, akkor felhasználhatja e a múltamat ellenem..."

Hát ez nem éppen az a kérdés, amit először feltettél. Már bocsi...

Talán ha pontosan ezt írtad volna le korábban is, nem koptattuk volna feleslegesen a szánkat.

febr. 5. 04:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!