Hazudtam a Navnak. Lehet ebből bajom?
Egy korábbi munkáltatóm után nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adócsalás miatt. Nem rég online megkeresett a NAV és írásban kellett nyilatkozatot/vallomást tennem. A vallomásban azt írtam, hogy már nem emlékszem, hogy ki volt a kapcsolattartó, mert nem akartam beárulni. Talán hihető, több mint egy éve nem dolgozom Náluk.
Nekem korábban volt több ügyem is a Szegedi Rendőrkapitányságon zaklatásos vétségek miatt illetve egyszer véletlen verekedtem a helyi Bíróságon is... a Szegedi Bíróság jelenleg is nyomoz utánam közveszéllyel fenyegetés miatt.
Mindezek fényében lehet e bajom abból, hogy tanúként félre vezettem a Navot?
"véletlen verekedtem a helyi Bíróságon is"
"is nyomoz utánam közveszéllyel fenyegetés miatt."
Vééééletleeeen.
:DDDD
Meg még hamisan tanúskodtál. Ez utóbbi kb. 2 év, féllábon is.
Ha ezt valóban így mondtad, akkor nem lehet.
Senkinek sem kötelessége emlékezni hogy hónapokkal korábban kivel beszélt, ki ígért neki mit, stb.
Joga van mindenkinek emlékezni vagy nem emlékezni, ennyi.
Van aki arra sem emlékszik hogy mit evett egy hónapja hétfőn.
Szóval nem, ebből így nem lehet bajod.
"véletlen verekedtem a helyi Bíróságon"
Értem
"Hogyan bizonyítanák be, hogy mégiscsak emlékszel?"
hát valaki elküldi ennek a kérdésnek a linkjét a NAV-nak, akik összeráncolják a szemöldöküket és küldenek egy listát a szegedi rendőröknek azokról, akik nemrégiben online tettek vallomást és megkérdezik, hogy ezek között van-e olyan, aki ellen nyomozás folyik közveszéllyel fenyegetés miatt.
aztán házkutatást kérnek a számítógépére.
kérdező! töröld ezt a kérdést!
9!
Ez az az ügy, amiben egy orvos több száz kómás betegnek írt kamu recepteket... ennek az ügynek van vagy 100 gyanúsítottja és még több tanú érintett... simán lehet több olyan tanú akinek vannak egyéb üyei más hatóságoknál. Szvsz így nem tud házkutatást kérni egy adott személyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!