Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Étel illat miatt érdemben fel...

Étel illat miatt érdemben fel tudnak jelenteni minket?

Figyelt kérdés

Havonta több alkalommal ordít velünk a szomszéd, hogy gyomorforgató illatok jönnek tőlünk, mert belsőségeket főzünk. Teljesen kulturált környezetben készítjük saját részre a pacalt, tüdőt, velőt meg ami van. Tény, hogy főzés közben tényleg kellemetlen, de ízlésen nem lehet vitatkozni (ingyen kapom, rengeteget lehet spórolni így).

Állandóan hozni akarnak ebédet (NEM VICC) csak ne csináljuk, mert szétszakad a fejük a "szagtól".

Falu, családi házak egymás mellett.

Volt rendőri intézkedés, kijöttek hozzánk, beengedtük, körülnéztek (mindent rendben találtak) majd elnézést kértek és elmentek.

Kell tartanunk valami büntetéstől?

2024. jan. 27. 11:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10.

Mondjuk az egy jó kérdés, hogyha a szomszéd nekiáll disznókat tartani, aminek igencsak markáns "illata" van, akkor kötelezhető-e, hogy a szag ellen tegyen valamit.

2024. jan. 27. 13:25
 12/19 A kérdező kommentje:

Bementem ma a rendőrségre és kértem állásfoglalást. Mivel se bűncselekmény se szabálysértés a főzéssel járó illattal nem valósul meg, így ők ez miatt nem büntethetnek. Lehet pereskedni, de nincs bíró Magyarországon aki korlátozná egy háztartás főzését mert valakinek nem tetszik az illata, ha egyéb más szabályt nem sért a cselekmény.

A témát részemről lezártam.

2024. jan. 27. 16:42
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

12.

Meg is írtuk higy a jegyző foglalkozik vele se a rendőr se a bíró nem! Fogyatékos vagy???

2024. jan. 27. 16:46
 14/19 A kérdező kommentje:
A legolcsóbb helyen 12 ezerèrt dolgozik az állatorvos. 🥲
2024. jan. 27. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha a dögkútból viszed a főzni valót, akkor feljelenthet.

Ma már a pacal sem büdös, mert előfőzik

2024. jan. 30. 18:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Az illat kellemes, a szag büdös.
2024. febr. 1. 04:57
 17/19 anonim ***** válasza:

11-es!

Ahol mindennap takarítanak, almoznak, nincs büdös.

2024. febr. 1. 04:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Amennyiben nem nagy tételben csináljátok (és hát pár felnőtt és gyerek nem tudja) és saját fogyasztásra, akkor minden szempontból védett vagy.

Mondjuk az más kérdés, hogy ha a szomszédot tényleg ennyire zavarja, akkor valahogy megpróbálhatnál vele egyezkedni, hogy milyen időpontokban csináljátok ezentúl és mennyit... vagy majd eldöntöd, hogy mi ér többet, a tüdő meg a pacal vagy a normális szomszédi viszony.

(Bár én mondjuk nem értem ezt, mi is szoktunk pacalt készíteni és egyáltalán nincs olyan szaga, hogy ez bárkit is zavarjon.)

2024. febr. 1. 09:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Idős ember is van a szomszèdságban, Ő mindenèrt is szólna ha hagynám. Mikor nem voltam idehaza átjött ordítozni a családommal. A bejárati ajtaját kirúgtam tokkal együtt.

Most már nincs büdös. Elèg volt a szemètkedèseiből!

2024. febr. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!