Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Női parfümök esetén milyen...

Női parfümök esetén milyen 'típusú' illat(ok)ért bolondusz?

Figyelt kérdés

Mármint nem konkrét parfümnévre vagy màrkára gondolok, hanem valami jellegzetesre, ami neked tetszik.

Pl. Szereted az édeskés illatot, vagy inkább valami fűszeres jön be, netàn citrusos a màniád? Bírod a púderes hatásút vagy inkább taszít? Ibolya, rózsa, vagy bármilyen más virág, vagy inkább ami szinte ehető, kókusz, barack, vanília, stb?

Szóval bármi ami szàmodra bejön, írd meg, kíváncsi vagyok más mire van rákattanva.

Majd én is megírom később.

jan. 21. 00:28
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Férfiként rajtatok a fűszeres, citrusos, bőr, friss illatokat szeretem.

Lehet jó erősen is akár.

jan. 21. 00:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Édes, virágos és citrusos.
jan. 21. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Fûszeres, keleties, kávés, dohány, whiskey szokott az lenni ami tetszik.

Egyszóval keser-édeskés, dús, meleg, uniszex illatok.

jan. 21. 08:22
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Fűszeres, keleties, gourmand (de azokból csak a nem gejl, nem cukorkás). Amiben van pl. ébenfa, rózsabors, vanília, tömjén, azok általában tetszenek de valami fura oknál fogva a tinta illatjegyet is imádom.
jan. 21. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vanília.
jan. 21. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Tonkabab, kakaó, vanília
jan. 21. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenből a "nehezet" szeretem. Pl. szeretem a mézet, de nem az ilyen cukorka mézet, hanem ami sötétbarna, szirupos, nehéz illat.

A citrusokat is ilyen nehéz összetevők mellett szeretem. Egy nyári és egy téli parfümben más lesz a citrus illat, nekem a téli jobban bejön.

Amit abszolút nem bírok, az a rózsa illat, és a nagyon cukros gyümölcs. Annyira... "picsa" illatúak. (Szolihoz közel lakom, és onnan szokott ez a tömény, fullasztó, édes - sajnálom, jobb szót nem tudok rá - picsa szag dőlni kifele.)

jan. 21. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:

De jókat írtok, jöhetnek még!

És a férfiak vàlaszàt se pontozzàtok le légyszi, mert az is egy elgondolkodtató dolog, hogy nekik milyen illat tetszik a nőkön, és ez mennyire vág egybe azzal, hogy nekünk mi tetszik...

jan. 23. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!