Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Chanel nr.5. parfüm tényleg...

A Chanel nr.5. parfüm tényleg annyira tökéletes, vagy túl van értékelve?

Figyelt kérdés

(Nem volt még hozzá szerencsém, de keresem majd, addig is, érdekelne a többség, sőt a kisebbség :) véleménye, hogy milyen, mire emlékezteti az illat, hova, milyen alkalmakkor hasznàlja, és bármi kapcsolódó...) Köszi!

A korotokat is írjátok meg, illetve férfiak véleménye is érdekel, ha ismeri az illatot mert nőismerőse ezt használja...!

jan. 20. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Echte 80-as évekbeli illat azok meg nem öregedtek túl jól. Kb bármelyik másik érás vintage illat jobban viselhető.
jan. 20. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:

26 vagyok vagyok, nagyon nehez, “oreges” parfum, hozzam szemely szerint nem illik, pedig egyebkent en szeretem a testesebb, fuszeresebb illatokat is, de ez meg nekem is sok.

De nem ketlem, hogy van, akinek jol allhat, en viszont masokon se birom elviselni, emelyito.

Mullerben szerintem lehet kapni, szagold meg.

jan. 20. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Semmi köze a mai parfümök illatvilágához. Dolgoztam Müllerben, kb csak nénik vették. A fiatalok akkor már inkább a Gabrielle-t vitték a Chaneltől. De leginkább nem vettek Chanelt.

Erős, tolakodó egy illat. Olyan olcsó kölnis, pedig hát nem az.

28N

jan. 20. 22:37
 4/4 Aloha8 ***** válasza:
44%

A leghiresebb es legtöbbet eladott es megvasarolt parfüm a vilagon, vagyis az elsö helyen all a vilagstatisztikaban:

Chanel No 5

Egy luxusparfüm, es nemcsak az ara miatt.

Olyan illat nincs, hogy öreges. Minden kornak az akkori fiatal korosztalya persze mindig a legujabban kiadott parfümöket tartja trendinek. De ez csak egy divat, es soknak nem is passzol az az "uj illat", megis megveszi es hasznalja, mert uj, es azt hiszi, hogy azert, mert uj, fiatalos is egyben. Ez tevedes.

Egy pelda ehhez: Nem tudom, mi van Magyarorszagon, de ahol elek, ott minden masodik nönek a " La Vie Est Belle Soleil Cristal" a Lancôme-tol illata van. Teljesen unalmas. Egy parfüm nem mindenkin egyforman ervenyesül, van akinek a bören tökeletes, a masikon agressziv pl. Mindenkinek meg kell talalni a sajat illatiranyat a börehez, stilusahoz, es az alkalomhoz megfelelöt. Egy operaba nem ugyanaz a parfüm passzol, mint a munkahelyre.

jan. 26. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!