Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Sok olyan család van, ahol...

Sok olyan család van, ahol komoly konfliktusok voltak 2006 október 23. miatt?

Figyelt kérdés
Mikor a 2006 október 23.-ai képsorokat néztem, gyakran eszembe jutott és most az ünnep közeledtével szintén eszembe jut, hogy vajon hány családon belül történhettek személyes összecsapások, konfliktusok az akkor történtek miatt. Elvégre a rohamrendőrök is emberből vannak, őket sem nehézipari üzemekben gyártják és a szolgálat után ők is hazamennek. És mivel az akkori események erősen megosztották az embereket, ezért elkerülhetetlen, hogy ne kerüljenek egymással szembe akár rokonok, barátok vagy családtagok. Van személyes élményetek?
2010. okt. 21. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek utolsó.
2010. okt. 21. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen intelligens es ertelmes dolog csaladtagokkal politikan vitatkozni, sot emiatt csunyan osszekapni egymast szembe kopni stb. Viszont belegondolok vajon mindezt hogyan kezeltek a felesegek, apak, anyak? Mondjuk mit erztek a tv-szekhaz utan? Ha igazan szerettek a rendorcsaladtagot akkor biztos aggodtak ertuk oktoberben is es valoszinuleg amikor hazamentek nem ugy fogadtak oket ahogy a tuntetok hanem orultek, hogy eppsegben hazaert a szerettuk! Persze ha valaki elvakult IQ bajnok az biztos a sajat csaladtagja ellen fordult es lehordta minden szemkiloveto gyurcsanyberencnek es szorgalmazta, hogy szereljen le azzal nem torodva h esetleg az illeto szereti a munkajat! Az a legnagyobb baj, hogy Magyarorszagon az emberek rozsaszin almok kozott elnek!
2010. okt. 21. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Az egykori "kedves" főnököm aztán olyan infót kapott a kedvenc (egyik) besúgójától, hogy én is ott voltam, bár ki se húztam a lábam otthonról, influenzával feküdtem. A szemellenzős hithű komcsi aztán már decemberben feketelistára tett és februárban engem is kirúgott. De ő ma is főnök, mert éppen LMP-s lett belőle időközben.
2010. okt. 22. 00:03
 14/14 doboszoli ***** válasza:

Épeszű ember családon belül NEM:

-hozza szóba a politikát

-tanítja az asszonyt vezetni

-dicsekszik a régi hódításaival

-viszi haza a munkahelyi gondjait,

mert ezek károsan befolyásolják a békés egymás mellett élést.

2010. okt. 22. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!