Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek nem durva rágalmaz...

Szerintetek nem durva rágalmazás miatt házkutatást tartani valakinél? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Bezzeg autólopással nem foglalkoznak. Nem kamu és nagyon elegem van ebből a bandából.

Egyik reggel 3 úriember becsengetett a telefonomért és a gépemért, nagyon kellemes volt pizsamában az ágyban fogadni őket... Fel lettem jelentve rágalmazásért.

Kb. 2 éve rám van szállva egy alak, ami a tavasszal nagyon elfajult durva zaklatássa, a nyáron meg tarthatatlanná vált. Nem akarom részletezni, de brutális volt, rettegtem, nyugodt napom sem volt, éjszaka az udvaromban tanyázott. Hiába szóltam neki, fenyegetett, őrjöngött. A szüleimet nem érdekelte. Több ismerősöm javaslatára, mivel már tényleg az a szint volt, szóltam a feleségének PRIVÁTBAN és kértem, hogy állítsa le, leírtam, mit csinál nagy vonalakban.

Ehelyett bementek a rendőrségre feljelenteni rágalmazásért. Meglepetésemre ez lett belőle. Kihallgatáson is csúnyán viselkedtek velem, meg hogy ha nem adom meg a telefonom kódját, kifizettetik velem a szakértőt... Elmondtam a kérdésekre, hogy miért csináltam, meg voltam ijedve, nem tudtam feljelenteni. Az lett a vége, hogy lefoglalták a telefonomat és a laptoponat, aztnígérték visszaadják. Mondták 2 hét múlva érdeklődjek miatta, ugyanis iskolához kellene. Az úriember szabadságon volt, kapcsolták az osztályvezetőt és az leszidott engem, hogy "ne is haragudjon kisasszony, de minket az nem érdekel, ha gondolja adjak be kérvényt", eddig ok, utána pedig, hogy "ha igazat mondott a vallomásábban akkor az xy úr is megütheti a bokáját, de miért mondta ezt és azt". Mondom természetesen igaz, de én nem ezért telefonáltam, nem szeretnék erről telefonban beszélni. Amúgy szerintem igazságtalanok voltak a kihallgatáson is, túl részletesen belekérdezett mindenbe, pedig nem akartam mindenről beszélni, nehogy utólag kiforgassa a szemét. Hiába nem akartam válaszolni, beleírta

a levél tartalmát a vallomásomba. Mondjuk a feljelentésben is benne volt.

Közben az alak tovább folytatja tevékenységét, semmit nem ért az egész. Valamint elkezdtek 2 naponta zaklatni és fenyegetni engem és a családomat a feleségével, hogy "börtönbe küldelek, nincs az a védőügyvéd, aki megvédene", "kedves XY, hamisan vádaskodott és ebből nagyobb baja lesz még, mert ez hamis vád", nem hagynak nyugtot nekünk. Nem vádaskodtam, megkérdezték, miért írtam a drágának, ami levelet ők vittek oda, ők akartak pert, nem én. A legdurvább az volt, hogy közölték, eltekintenek a rágalmazástól, ha anyám eladja nekik az egyik földjét egy "jelképes összegért". Most egyszer békéltető lesz majd.

Én ezt nem bírom tovább, a legjobb, hogy nemhogy megszabadultam volna tőle, hanem egyre rosszabb ez a mocsok. Nem én kerestem, csak azt akarom, hagyjon békén. Magamat emésztem, bárcsak elkerültem volna a mocskot.

2023. szept. 14. 13:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kérdező

Totál biztos hogy NEM azt javasolták neked mindannyian, hogy így próbáld leállítani az illetőt, hogy szólsz a feleségének. Te döntöttél úgy, hogy ezt teszed és nem feljelented a rendőrségen. Akkor ennek nyilván volt oka.

Azt azonban felmérhetted volna, hogy nőügyekben egy pasi soha nem fogja elismerni, hogy igaz amit róla állítanak, tehát hazudni fog a feleségének és másnak is.

Te egy olyan helyzetet teremtettél ahol nem maradt más, mint feljelentsenek TÉGED rágalmazás miatt, mert ha nem teszik akkor a pasi elismeri, hogy igazat mondtál róla, a felesége meg kénytelen elismerni, hoyg ilyen alak a férje.

Készítettél videót a pasiról amikor őrjöngött meg ott tanyázott? Ne akard bemagyarázni, hogy nem ez az első dolgod, hogy levideózod ha bármi érdekeset, furát vagy feltűnőt látsz és most meg eszedbe se jutott! Ha nem csináltál róla felvételt akkor mégis hogy akartad bizonyítani amit csinál?

Az ügy jelenleg ennyi: te állítasz valamiket a pasiról és ezt a feleségének mondtad el. Ezért téged feljelentettek rágalmazás miatt és a rendőrök azt tették ami a dolguk, kimentek amikor feltételezhetően otthon vagy és elvették azt amin bizonyítékot találhatnak.

Felnőtt ember vagy, te is krimiken nőttél fel, mint mindenki, tudod jól, hogy ügyvédre van szükség. Kértél?

Most az a gondod hogy végzik a dolgukat? Sajnos a bizonyíték az bizony ilyen, elveszik. Engem is frusztrálna ha nem lenne meg a telefonom, gépem, mert nekem is kell a munkámhoz meg hozzászoktam, hogy ezzel élem a mindennapjaimat. De most mi a célod ezzel a kérdéssel? Higgyük el neked, hogy te ártatlan áldozat vagy és sajnáljunk? Az utóbbit megteszem, tényleg, komolyan sajnálom hogy ilyenbe keveredtél.

Most már tudod, hogy nem azokra kell hallgatni akik hülyeséget mondanak, hanem mindenki másra, aki azt mondja neked, hogy a zaklatás nem játék, a rendőrséghez kell vele fordulni amilyen hamar csak lehet.

2023. szept. 14. 15:12
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Látjátok, nem is nehéz ilyen ügyekbe belekeveredni...

Üdv:

A szegedi zaklató

2023. szept. 14. 15:19
 13/22 A kérdező kommentje:

#11 Ha nem teszik, akkor a fél örs nem rajta röhög, nem csinál magának és férjénem reklámot, ugyanis egy privát emailt mutogat másoknak, amit ki is lehetett törölni akár. Nem tudott volna róla senki. Vagy azt is tehette volna, hogy azok után jobban figyel a csapodár és egyben erőszakos, fenyegetőző férjére, hogy ne a nála 30 fiatalabb lány udvarában tanyázzon, sorozatosan.

Azt is hittem, hogy így megijed és befejezi. Nyilván utólag látom, hogy hülyeség volt. Azóta se hagyott békén engem.

Itt falun, ahol mindenki ismer mindekit, jobb esetben nem feljelentgetünk. Van akit visszatart, van aki bedurvul, mint ő. Mindenki első kérdése volt, hogy "szóltál már a feleségének?". Ezentúl nem csinálok ilyet. De tudod, ha ennyire durva lenne, mint nekem, lehet te is hoznál elhamarkodott döntéseket kétségbeesésedben.

Eddig legalábbis úgy volt, hogy olyan esetben tarthattak házkutatás, ha a bcs arányában állt. Mert azért egy privát rágalmazás szerintem nem indokol ilyen súlyú intézkedést.

Nem volt időm szólni ügyvédnek. Akkor reggel kézbesítették 2 órával későbbre a kihallgatást.

Arról nem beszélve, hogy min mentem keresztül és kerültem szarba és csak lenne vége már. Én lettem megalázva, mikor mit szenvedtem végig.

Egyébként ilyen rágalmazásba szerintem akárki belefuthat... vicc.

2023. szept. 14. 16:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, hogy most hogyan pótoljam ezeket? A másik, higy szerintem a magán jellegű dolhaimhiz, beszélgetéseimhez semmi köze a rendőröknek. Végigtúrkálták már előttem is...
2023. szept. 14. 16:22
 15/22 A kérdező kommentje:

*dolgaimhoz bocsi

Rettentő kínos és megalázó ez az egész. Pedig csak azt akartam, hogy szálljon le rólam.

2023. szept. 14. 16:30
 16/22 anonim ***** válasza:
27%

Felesleges ezeknek magyarázkodnod... ezek az oldalon nem normálisak!

Évek óta vitázom velük, sokat nem ér! Olyan mintha a fallal vitáznék.

2023. szept. 14. 18:55
 17/22 Micimacko67 ***** válasza:
30%
Kérdező, erről a sztoriról hány bőrt akarsz még lehúzni? Megint letiltanak majd az lesz a vége!
2023. szept. 15. 11:57
 18/22 A kérdező kommentje:

Tessék? Miért tiltanának le? Nem írtam sem nevet, sem konkrétumot.

Azt hitten, normális, értelmes fognak válaszolni. Engem ez nagyon kiakasztott, főleg az, hogy a telefonomat, üzeneteimet bújják ezek a szemetek...

2023. szept. 15. 12:31
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne foglalkozz z itt válaszolókkal... nekem is vannak/voltak hasonló ügyeim, tegnap este az egyik itt kommentelő leírta az élettörténetem, 12 éve követ más platformokon meg itt is...

3 éve rám törte egyik reggel a SAJÁT tulajdonú házam ajtaját a szegedi rendőrség és az egyik rendőr kikapta a kezemből a telefont amin éppen játszottam és habzó szájjal mondja, hogy erről követtem el a bűncselekményt... hetekkel később tudtam meg mivel gyanúsítanak... most Bírósági szakban van, a Bíró nagyon elfogult.

A telefont teljes egészében átkutatták, 90 ezer ft-os szakértői díjat számoltak fel és az a vád egyik alapja, hogy 2 emberrel beszélgettem Messengeren az adott cégről, ez már biztos számukra, hogy a bűncselekményt én követtem el...

Lényegében én fizetem Nekik azt, hogy rám vernek valamit...

Tanuld meg, itt Magyarországon ma sincsen jogbiztonság! Bármikor bekerülhetsz a börtönbe!

2023. szept. 15. 14:20
 20/22 A kérdező kommentje:

Azért rágalmazás miatt nem fogok odakerülni :)

Amúgy akkor igaz, mert nekem is azt mondták, ha nem adom meg a kódot, akkor kb. 100.000 Dt-os szakértői díjat számítanak fel, ha nem adom meg a kódot...

Én is játszottam rajta épp. Amúgy ezek a szemetek most minden pitiáner szar miatt lefoglalják az ember telefonját, több helyen olvastam, hallottam. Akár egy szimpla ellenőrzés során is... Ha nem emgeded, lefoglalják. Benne van a pakliban, ezek után intim dolgokat nem tárolok benne...

2023. szept. 15. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!