Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy ilyen rágalmazást hogyan...

Egy ilyen rágalmazást hogyan lehet bizonyítani?

Figyelt kérdés

Tegnap egy ismerősöm megkeresett azzal, hogy az előző helyemen lévő szomszédaim felkeresték és olyanokat mondtak Nekik, hogy én Facebookon Őket fenyegettem, de nem tudták megmondani, hogy mivel illetve megfenyegettek, hogy a mostani helyemen nem érzem magam jól sokáig, mert megyek a kvóterba...

Állítólag mutattak Nekik évekkel ezelőtti videót ahogy beindítom a láncfűrészt, sztem akkoriban suttyomban felvették, hogy megyek fát vágni, mert emlékszem, hogy 2016-ban megfenyegettek azzal, hogy feljelentenek azért, hogy lopom a fát, persze ez azóta sem történt meg.

Ezzel nagyon csúnyán sértik a személyiségi jogaimat illetve valótlan az állítás, ma online meg is tettem a magánindítványt, de hogy tudom ezt bizonyítani?

Megadom az ismerős adatait akit kihallgatnak?

2021. máj. 26. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tiltod, leszarod. Lehet bizonyítékot gyártani (nem fog).
2021. máj. 27. 07:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, ha feljelent, akkor te jelentsd vissza személyiségi jogaid megsértésért.
2021. nov. 22. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!