Megteheti egy ügyvéd, hogy kilép egy ügyből?
Van egy közveszéllyel fenyegetéses ügyem a Szegedi Bíróságon és régebben irdatlan sok zaklatási ügyem volt a Szegedi Rendőrségen.
A Bíróság alaptalanul akar elítélni a mostani ügyben, mert a régi ügyeim miatt pikkel rám Mindenki a megyében...
Az ügyvédemnek leírtam emailben, hogy a kiinduló emberkével, -aki állítása szerint 2017-ben miattam menekült ki egy időre külföldre-, milyen komolyabb bűncselekmények elkövetését tervezem. Erre válaszban azt írta, hogy kilép az ügyből...
Nem kirendelt ügyvéd.
Ez mit jelent? Innentől magamat kell képviselni a Bíróságon?
Egyetlen ügyvédnek sem pozitív eleve vesztes ügyben fellépni, emellett egy nyilvánvalóan problémás bünözöt senki sem akar képviselni.
Kötelezni meg nem lehet rá, ez mindenkinek világos kellene, hogy legyen.
Föleg, ha a sorozatban másokat terrorizáló bünözö szerint a bíróság azért itéli el, mert pikkel rá! Ennyire senki nem hülye, hohy ezt elhigyje
,,Kedves" 2-es?
Eleve nem úgy van, hogy kötelező a jogi képviselet biztosítása? Vagy ennyire nincs már itthon alkotmány?
A Szegedi Bíróság igen is pikkel rám, mert évekkel ezelőtt a 2 delikvenst ott vertem félholtra.
A Bíró már a tárgyalás elején mondta, hogy valljam be meg úgy is viselkedett, hogy előítélete van velem szemben...
Ha nem kirendelt ügyvéd hanem te találtad, akkor igen kiléphet. Ha meg nem találsz ügyvédet aki elváll marad a kirendelt.
"kötelező a jogi képviselet biztosítása? " -> biztosítanak kirendelt ügyvédet. És ezzel le van tudva a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!