Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Akiket köröznek, hogy tud...

Akiket köröznek, hogy tud normális életet élni?

Figyelt kérdés

Bűnügy miatt 12 ezer embert köröznek elfogatóparancs alapján az országban. Nem pont 12 ezret csak kerekítettem. Nyilván nem mindenki teheti meg, hogy elköltözzön pl. Új Zélandra vagy Délamerikába, ahol nyugodtabban élhet, hanem rengeteg körözött marad magyarországon, mert nincs pénz máshova menni. Utóbbiak, hogy tudnak normális életet élni?

Nem a lekcímükön laknak, hanem máshol? Nem mozdulnak ki a lakásból?

Mert ugye fent van a rendörségi nyílvános körözések oldalon és, ha kimozdul az utcára, az emberek felismerik, rendőrt is hívhatnak.

2023. júl. 24. 17:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Körözött? Paradicdommal, paprikával, újhagymával.
2023. júl. 28. 16:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Bíróság, nem rendőrség."

Jó, hogy azért erre sikerült rájönnöd a 12 - 13 éves bűnözői múltaddal.... gratulálok.

"Sokszor egy vicc, a magyar törvénykezés és bűnüldözés."

Nem, nem vicc.

Te viszont egy pofátlan rohadék vagy, te f@sztarisznya!

Nem a rendőr írja a jogszabályokat, Ő - veled ellentétben - betartja őket.

És így próbálja meg a magad fajtát kivonni a forgalomból....

2023. júl. 28. 16:59
 23/24 DK-s ***** válasza:
50%

#22-nek:

Te az a tipikus laikus vagy, aki idealizálja a rendőrséget, annak munkáját, és egy álom-világban él.

A rendőröket a bűnözőktől az különbözteti meg, hogy a rendőrökön egyenruha van! Persze nem általánosítok, de azt mondom neked hogy 10-ből 8 simlis, vagy simán belevihető.

Mégis mit hiszel? Kik a rendőrök? Ugyanolyan hétköznapi emberek mint bárki, közülünk kerülnek ki. A bűnre hajlamosak aránya pontosan ugyanaz, mint az átlag lakosság körében.

És a magyar törvénykezés egy vicc, hiába tagadod.

Én körülbelül legalább 100 rendbeli különféle vagyon, és gazdaság elleni bűncselekményeket követtem el majd egy évtizeden keresztül, az össz-kár pedig biztos hogy 100 millió fölött volt. 99-2000-es években!

Ezért ültem összesen 6 év 9 hónapot.

Megérte? Csak egy h'lyének nem. Én pár év alatt annyi pénzt tapsoltam el, amennyit te összesen, egész életed folyamán nem fogsz.

2023. júl. 28. 18:45
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk kivagy te dk-s. Csöves voltál akkoris, meg azóta is. Egy forintod nem maradt a ból a pár tízezresből amit csináltál.
2023. júl. 28. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!