A telefonba miért nem normálisan beszél a rendőr?
Felhívtam a városi kapitányság Bűnügyi Osztályon azt a melléket, aki idézett engem tanúkihallgatásra. Aztán az a nyomozó vette fel végűl, aki már tavaly kihallgatott a poffice ügybe, aki mondta, hogy tegeződjünk. Mert az irodatársa ennek a nyomozónak, akit kerestem volna, aki idézett. Felvette a telefont és mondta, hogy Tessék, meg a nevét... Én meg mondtam, hogy "Szia...és a nevemet, erre mérges hangon azt mondta, hogy "Szerbusz! Mit akarsz!😡 Mondtam neki, h a kollégádat keresem, azt mondta, hogy "Nincs" Mondtam, hogy majd akkor máskor megpróbálom. Azt mondta, hogy "Majd bedzélsz vele. Ekkor köszöntem volna illedelmesen, hogy szia, erre úgy letette a telefont elköszönés nélkűl, hogy csak csappant...
Nos a rendőrség egy igazságos szervezet, mélyen tisztelt nyomozókkal, akik többet keresnek mint 560 ezer/hó, tisztelettudó rendes emberek, csak őket tisztelem, erre miért beszélt mérgesen? Miért nem normálisan beszélt? Ugyanis telóban normálisan íllik beszélni, mert emberek vagyunk.
Én szépen beszélek a telefonban.
A rendőrséget, ha valaki felhívja, az rögzíti a beszélgetést és vissza lehet hallgatni. A 112-re gondolok.
Viszont a Debreceni Rendőrkapitányság száma a 06 52 516-400 azon, ha felhívom a nyomozót, az nem rögzítődik, vissza se lehet hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!