Egy fiatal nyomozónőnek telefonban normális ilyen megszólítás?
Én láttam Facebookon, nincs férje csak barátja, 1996-os születésű, tehát fiatal, a rendfokozata r.hdgy azaz rendőr hadnagy.
Én telefonban "hadnagy asszonynak" neveztem.
Ez normális megszólítás vagy esetleg máshogy is lehetett volna?
Marhára nem kell a nyomozócsaj.
Nekem, ha csaj kell és, ha kiderűl, hogy rendőr, akkor már mondom is, hogy "viszlát".
Nekem van barátnőm, Bettina a villamosvezető csaj. Minden nap találkozunk, és ò elfogad büntetett előéletűként is, mert nem erőszakos bűnelkövető voltam csak elszedtem a másét, ezzel mondjuk sok borsot törtem az orruk alá de a tárgyaláson elnézést kérek.
Levike.
Rablást nem követtem el.
Egyszer jöttem ki az edzőteremből Békéscsabán, megfenyegetett egy kopasz 50 körüli faszt és hozzám is nyúlt, súgta, hogy idefigyeljek, nem megyek sehova, mert szétb@sz. Erre önvédelemből lefújtam gázspray-vel, majd segítségért kiabált -miszerint őt- lefújtam. De, hogy miért, az előbb kifejtettem.
Majd kitaláltak, hogy bentről pénz tűnt el.
Én nem hoztam el semmi pénzt, de az igaz, hogy lefújtam.
De a hatóság azt hiszi, hogy pénzt hoztam el.
Nem hoztam el semmit, így a rablás nem áll meg.
Önvédelem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!