Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök maguktól "normálisa...

A rendőrök maguktól "normálisak" vagy utasítás, hogy "normálisnak" kell lenniük?

Figyelt kérdés

Régebben voltak rendőrségi ügyeim, vagyon elleni bűncselekmények. Loptam, de már nem lopok, loptam, de már nem lopok. Így ismernek a nyomozók, meg a járőrök is. A járőrök, ha meglátnak, szinte mindig megállnak, igazoltatnak, táskámat átnézik, meg a pénztárcám érdekli őket, h mennyi pénz van benne.

Tudják miket csináltam, de amikor megállnak a legtöbbjük, már lehúzott ablaknál kiszól, hogy "Jó estét kívánok, egy személyi igazolványt legyenszíves!" Közbe már nyílik is a járőrkocsi mindkét ajtaja és száll kifele a két rendőr. Ha lóca v pad van a közelben, akkor vab, hogy a kocsiból már úgy mondják, hogy "Jöjjön már oda a padhoz egy kicsit!" Mert ott kényelmesebb kipakolni mint a járőrkocsi motorháztetejére.

Igazoltatnak, kérdezősködnek.

A lényeg az, hogy mindezt legtöbben szépen mondják, nem úgy beszélnek velem mint egy exbűnözővel, mivel az voltam.

Az érdekelne engem, hogy a 21. században maguktól szeretnek a rendőrök szépen kommunikálni azokkal az emberekkel, akikkel a múltban bűncselekmény miatt többször intézkedtek, vagy bent a rendőrségen a felettes utasítja, hogy mindenkivel napszaknak megfelelően szépen kell kommunikálni?

Itt van előttem a rtv is, de ezt nem írja.

Régen a bűnelkövetőkkel, ex bűnelkövetőkkel nem bántak kesztyűs kézzel, ma már 10 ből 8 rendőr velük is normálisan, udvariasan beszél, persze, ha együttműködik az érintett.

Nyáron a rendőrségen a szolgálatirányító tiszt őrnagy asszony is olyan normálisan szépen beszélt velem mint egy ügyintéző.

2022. dec. 24. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyula, legalább szenteste nem írj ki kérdést.

Menj, lopj valamit a fa alá anyádéknak.

2022. dec. 24. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 [link] XD
2022. dec. 24. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Változások vannak szerencsére a társadalmi igényeknek megfelelően.
2022. dec. 24. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ma már kiszóródnak azok, akik nem képesek normálisan kommunikálni, vagy nem rakják be őket járőrnek. De amúgy tanulnak pszichológiát is, ahol elmondják nekik, hogyan a helyes és általában a legcélravezetőbb megszólítani, kérdezni az embereket, és közben milyen jelekre kell figyelni, stb.
2022. dec. 24. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Na ha megtalálják azt a gyilkost, aki múlthéten megölg egy idős asszonyt , akit vérben találtak meg, azzal ha együttműködő sem fognak szépen beszélni az biztos.
2022. dec. 24. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!