Ez a tettes, ha elkapják mit kap lopásért?
Nyíregyházán lopott és keresi a rendőrség. Nyíltan kint van a képe, mit kap ha elfogják?
"Ha már a rendőr arcról nem tud valakit beazonosítani ott baj van."
Hűha!
"Minden rendőrség arcfelismerővel azonosítgat ismeretlen arcokat, pár perc és ki is dobja a személyazonosságát."
Picit sok amcsi sorozatot nézel.
#11 Nem. Ez a valóság.
Kisújszálláson télen loptam egy kis pénzt, lopás vétség miatt elfogtak 2 napon belül.
A nyomozati anyag megvan.
Van kamerakép és van egy feljegyzés írva, amit most leírok neked, persze privát dolgokat nem. Szóval X nyomozó lefoglalta az iskola kamerafelvételeket, ahol a legtöbb kamera homályos volt és nem lehetett azonosítani, de amikor a tettes a kamerát elfordította és szembenézett a kamerával, egy jó minőségű képet készített az elkövető arcáról. Az elkövető nem volt hatóságunknak ismerős, ezért az állomány részére átadtam a szemböl készült felvételt, akik arcfelismerő rendszeren azonosították és megállapítást nyert, hogy a cselekményt y személy debreceni lakos követte el.
Megjegyzem, hogy amikor a nyomozó lefoglalta a kamerafelvételt, ugyan az napon már azonosítva lettem és ez nem is nagy rendőrség, ugyanis csak egy rendőrörs.
"#11 Nem. Ez a valóság."
Nyilván te fogod nekem elmagyarázni mi a valóság, mikor 19 éve vagyok rendőr. :-D
"ez nem is nagy rendőrség, ugyanis csak egy rendőrörs."
A "legkisebb" és a "legnagyobb" szervezeti egység is ugyanazt az informatikai rendszert használja.
Miért trollkodsz?
Részemről a téma lezárva.
Én vagyok Levike és én sporthelyekről loptam sokat pénzt.
Nézegettem a police oldalt, hogy milyen bűncselekmények szabálysértések történtek és így láttam meg ezt a cikket. A férfit azért keresik mert táskát lopott Nyíregyházán a teniszpályánál.
Akkor csak nem én vagyok az egyedüli, aki sporthelyről lopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!