Ez a tettes, ha elkapják mit kap lopásért?
Nyíregyházán lopott és keresi a rendőrség. Nyíltan kint van a képe, mit kap ha elfogják?
Sporthelyről lopott, teniszpályáról táskát.
Milyen büntetést kaphat ezért?
"Pont az kérdezi, akinek a legtöbb tapasztala van benne?"
Hogy legtöbb tapasztalata van benne?
Abban, hogy milyen bűncselekményért mit adnak?
Nem vagyok jogász, ezért kérdem.
Mondjuk nem értem, hogy a rendőrség miért teszi ki, úgyse fogja jelenteni senki.
"Mondjuk nem értem, hogy a rendőrség miért teszi ki, úgyse fogja jelenteni senki."
Miért ne jelentené?
Mert nem csak a police.hu oldalra szokták feltenni ilyen felhívásokat, hogy a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hanem Szon, Blikk, stb. És rengeteg olyan komment érkezik alá, amiben az emberek azt írják, hogy keressék csak a rendőrök, az a munkájuk, nehogy én keressem helyettük. Meg hogy dolgozni is lusták a rendőrök, ilyen kommenteket írnak alá.
Másrészt, ha még csak police.hu oldalon van fent, az emberek 99%-a nem a police.hu oldalt nézegeti.
" És rengeteg olyan komment érkezik alá, amiben az emberek azt írják..."
És? Azok a kommentek. Senkit sem érdekelnek. Elég ha egy valaki ad infót, és az nyilván nem ott fogja megtenni a kommentszekcióban.
Ha már a rendőr arcról nem tud valakit beazonosítani ott baj van.
Minden rendőrség arcfelismerővel azonosítgat ismeretlen arcokat, pár perc és ki is dobja a személyazonosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!