Meddig tarthat a nyomozás ismeretlen tettes ellen egy Facebook profil által elkövetett becsületsértésért?
Figyelt kérdés
Miután a bíróság elrendelte a nyomozást arra vagyok kíváncsi meddig tart maximum megszerezni az elkövető IP címét a hatóságoknak?
Illetve feljelentés után mennyi időn belül rendeli el a bíróság a nyomozás megkezdését?
2021. febr. 13. 12:18
1/18 anonim válasza:
Pont lecarom. Sokszor sértettek meg,csak nevetek. Mit tettek ellened, hogy ilyen ügy van belôle?
2/18 A kérdező kommentje:
Miért veled mit tettek, hogy nem törődtek vele?
2021. febr. 13. 13:03
3/18 Fsms válasza:
Bíróság nyomozást nem rendel, az az ügyészség.
Sok hónap , és nem biztos, hogy kiadják.
Mivel kis súlyú cselekmény 3 vagy 6 hónap után kezdenek nyomozni, ha egyáltalán elkezdik.
4/18 anonim válasza:
1:Szakmám kritizálták olyanok, akinek nincs, csak egy OKJ-s edzôi végzettségük.
5/18 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam a bíróság/ügyészség 10 nap után rendelhet el nyomozást.
2021. febr. 13. 13:49
6/18 A kérdező kommentje:
Azt feltelezem kb 2 hónap és megvan az a joember aki engem abrazolo kepeket tett ki memekent. Ez mennyire reális?
2021. febr. 13. 14:45
8/18 A kérdező kommentje:
Több idő?
2021. febr. 13. 22:29
9/18 anonim válasza:
Már 10 ilyesfajta kérdés érkezett a napokban. Mind te vagy?
10/18 A kérdező kommentje:
Igen
2021. febr. 13. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!