Ismeretlen tettes ellen mikor zárul le a nyomozás ha nincs meg?
Alapeset 60 nap, de hosszabbítja a rendőrség, megfellebbezheti a feljelentő és az ügyészség utasíthatja a rendőrséget a nyomozás folytatására .
Persze ha nagyobb súlyú akkor automatikusan hosszabbítják.
Tudom sérelem ért, de ahogy leírod ez ügyben teljesen felesleges bármit is tenned. Sokan kérdezték ezt már korábban , nem lesz eredménye. Még ha esetleg kapsz is ip címet az Fb től, aminek valószínűsége szinte nulla, akkor ha VPN t használt akkor sem fogja tudni le nyomozni a rendőrség.
Sajnos ez a Valóvilág. Jobban jársz ha törlöd magad.
Mint már írtam, a becsületsértés bírósági hatáskör, ezért a rendőrség nem fog semmit csinálni csak abban az esetben, ha a bíróság utasítja erre őket.
A rágalmazásos ügyemben, ahol a felhelentő pontosan megjelölt engem, felmentettek, mert a rendőrség szerint nem lehet ilyen csekély mértékű ügyben adatkérést lekérni a Facebooktól... no, meg nem is én követtem el...
Ez meg a másik, ezzel vigyázz, könnyen lehet Hamis vád a vége, ellened...
7-es vagyok.
Senkit nem fog ilyen miatt a rendőrség elkapni. Egyáltalán kitől kérdezed ezt?
Ez egy olyan piti ügy, hogyha nincs komoly ismerettséged a rendőrségen vagy afelett, akkor senki nem fog vele érdemben foglalkozni. X hónap után jön majd, hogy valami indokkal megszakítják a nyomozást, aztán ennyi. Felesleges vele vesződni, tedd azt, amit a 7esben javasoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!