Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Igaz lehet hogy az, hogy az...

Igaz lehet hogy az, hogy az angyalföldi gyilkost jól elverik majd a rendőrök? Tényleg bántalmazzák a rendőrök a nőverő, gyilkoló embereket?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 16:38
1 2
 11/16 kretens ***** válasza:
50%
Én például ha igazoltatnak mindig mondom előre mielőtt közel jönnének hogy tbc-és vagyok és sűrün köhögök.Még kesztyűt is húznak és minimum két méterről kell átnyújtanom a személyimet.De viszont mivel személyiségi jogot sértene ha ezt nem közölném előre és mondjuk bizonyithatóan tőlem elkapnák mivel nem vagyok köteles és senki sem köteles megmondani hogy beteg.Ez amolyan róka fogta csuka végtelenbe nyúló per lenne.
2023. júl. 18. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Te vagy az, Dani? Ha bemész magadtól, akkor nem bántanak, ha úgy kell elkapniuk, akkor közben lehet, hogy kapsz pár pofont
2023. júl. 18. 22:11
 13/16 árokpart ***** válasza:
39%
Nem verik el sajnos, pedig megérdemelné.
2023. júl. 18. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
#5 ezt úgy mondod, mintha meggondolatlanságból gyilkolni teljesen normális dolog lenne🤣Mondják neki azt, hogy ejnyebejnye máskor ne csinálj ilyet, és menjen dolgára? Halálra szurkált és megvert egy lányt. Ez nem meggondolatlanság, hanem elmebaj. Élete végéig a börtönben kéne rohadnia. Mit szólnál, ha a te lányod lett volna?
2023. júl. 20. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a nagyon nagy baj, olvastam az egyik cikkben, hogy kb. 15 évet kap. Hihetetlen.
2023. júl. 20. 19:37
 16/16 anonim ***** válasza:

#7 dehogy kap életfogytiglant...

Szerintem elfelejtetted melyik országban vagyunk

2023. júl. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!