Mit tehettem volna az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
Nem magamutogatósan felöltözve a boltban odajött hozzám 2 férfi, akik nyomultak, közölték velem, hogy sz*tb*sznának és egyebek. Mit tehettem volna? A rendőrséget felhívhatom ilyenkor? Nem tudtam semmit tenni, megszeppentem.2023. márc. 31. 22:09
1/4 anonim válasza:
Igen felhívhatod, meg hangosan is elkezdhetsz beszélni hogy a többi vásárló és minnél több ember rátok figyeljen, általában olyankor el szoktak kussolni az ilyenfajta emberek
2/4 anonim válasza:
A boltban van boltvezető, de a nagyobbakban biztonsági őr is. Őket kell ilyenkor keresni. Ill. bármelyik bolti dolgozóhoz fordulhatsz ilyenkor, hogy ez a két idegen ember beléd kötött és zaklat. Ő szólna annak, akinek kell, de lehet, hogy saját maga elzavarná őket.
3/4 anonim válasza:
Így van, illetve a biztonsági őrnek is szólhatsz. Ne ijedj meg az ilyenektől, ezek nyomorultak.
4/4 anonim válasza:
Jajj, nem elég, hogy Tiktokon posztolsz erről, már itt is rinyálsz? Szép nő vagy, fogadd el, hogy betalálnak néha bunkó férfiak!
Más nők ezt tudják kezelni, Te meg hisztizel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!