Hogy lehet ilyen hülye az angyalföldi gyilkos hogy Magyarországon akart elrejtőzni?
Oké, és onnantól, hogy kiszöktél, mit csinálsz? Hogy tartod el magad? Hogy vegyülsz el? Honnan van annyi pénzed, ráadásul kp-ban, hogy ezt kivitelezd?
+
Azért gondolj bele, azt írták, mintha a föld nyelte volna el. Csütörtöktől keddig tudott bújkálni, nem azonnal kapták el.
És mit szólnal ha holnaptól kezdve mindenki aki kritizálja a kormányt bűnözőnek fog számítani? És letiltják a bankszámláját. Az jó lesz majd?
Kanadában ezt már megcsinálták a kormányellenes kamionos tüntetőkkel. Ha Kanada képes volt megcsinálni miből gondolod, hogy Magyarországon a Fidesz ne lenne rá képes ha épp úgy kívánják?
Hagyd 22-es, hogy ezeket végig gondolják, vaslogika kellene. Azt hiszik, hogy csak a maffiózókat, meg a bűnözőket szorítják sarokba😂.
Ha bevezetik a digitális pénzt, utána jöhet a totális kontrol az emberek felett, de ezt elképzelhetetlennek tartják.
Onnatól azt teszed, amit mondanak, anyit fizetsz, amennyit mondanak. Nem lesz lehetőség tartalék gyűjtésre. Nem tudom, ki hogy van vele, de én azt szeretem, ha csak én tudom mennyi pénzem van😂.
Külföldre szökni az tud, aki tudatosan kèszült rá, ès anyagilag valamint fejben is fel van kèszülve rá.
Persze lehet irkálni, hogy milyen könnyű átmenni ausztriába vagy ide oda, de hogyan is csinálnátok?
Megtette ès rádöbbent, hogy mit tett. Van nála mondjuk 5000 forint. Mèg ha el is jut valaki addig, hogy akkor külföld, hogyan is kezdenèl neki? Sètálva kicsit messze van. Busz vagy vonat? Annyi eszèbe jutott, hogy telefon kikapcs, sim eldob. Viszont akkor ott vagyo, hogy azt sem tudod megnèzni, hogy mi honnan indul, meg mondjuk balatonig sem elèg a pènzed, kártyát használni meg nem mersz, mert fogalmad sincs, hogy milyen hamar/milyen hatèkonyan kezdik figyelni ilyenkor a költèseidet. Akkor elkezdessz stoppolni? Kb. Nem tudod, hogy mennyire van teli a fotóddal a mèdia (de valószìnű, hogy nagyon) igy alapból nem jó ötlet embereket leinteni csak úgy...
Ès ez csak a fizikai oldala volt, az emberek jelentős rèsze egy ilyen után kb azt sem tudná mi van, nem hogy tervezetten egy pillanat alatt feladja az èletèt ès elkezdjen menetelni az ismeretlenbe. Noha a srác is tudatában volt mit tesz, de nem előre kitervelten tette, esèlyesen utána döbbent rá, hogy mit tett, ès a vörös köd után jött valszeg a felismerès, hogy az èletènek kb annyi. Ilyenkor egy átlag ember nem fog kitervelten cselekedni ès megpróbálni a zsebèben lèvő apróval (meg ki tudja, talán nyelvtudas nèlkül) megindulni, hogy akkor ő most új èletet kezd Ázsiában.
Csoda, hogy kèt napig kihúzta.
27-es, szuperül összefoglaltad!
Most képzeljétek ezt el úgy, hogy nincsen készpénz, csak digitális😂.
Meddig jutnál, ha a hatalom kézre akarna keríteni mert mondjuk ellenzéki újságíró vagy😃
Ilyen rendszer ellensègeket felesleges idekeverni olyan esetben nem vakon megy az ember, számìt rá, ha belecsap a bèlsár a levesbe. Èn szintèn a digitális pènz hìve vagyok, kb párhavonta van szuksègem párezer forint kp-ra, utálom mint a fenèt. De biztos helyen azèrt el van tève párszázezer kp-ban, nem kèr enni (noha a megtakarìtásom magy rèsze digitálisan van offkorsz)
De ebben a bűnügyben kb ugyanez lett volna a kimenetel a hatvanas èvekben is, akkor sem hordtak maguknál az emberek napi szinten egy új èlet kezdèsèhez szüksèges kp-t.
Max akkor tovább hùzta volna kicsivel a lassab információáramlás miatt.
Bár nekem meggyőződèsem, hogy nem igazán akart bújkálni, azt akarta, hogy elkapják (vagy olyan állapotban volt fejben, hogy fel sem nagyon fogta mit csinál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!