Hogy lehet ilyen hülye az angyalföldi gyilkos hogy Magyarországon akart elrejtőzni?
Figyelt kérdés
Számomra hihetetlen...itt bujkált ráadásul Óbudán, amikor már szinte mindenki tudta hogy ki ő, az egész ország, egész alvilág kereste már, esélye nem volt...Esetleg egy Afrikai országban ahol kiadatás sincs lehet meg is úszhatta volna..2023. júl. 18. 15:55
11/29 anonim válasza:
"egész ország, egész alvilág kereste már"
Igazából senki nem kereste.
12/29 anonim válasza:
#10 Meggondolatlanságból elkövetett emberölésért nem fog 30 évet kapni, de még 10-et se.
13/29 anonim válasza:
Lepontozhattok proli, az átlag ember pont nem kereste, az alvilág főleg nem.
15/29 anonim válasza:
Képzeljétek el, amikor már csak digitális pénz lesz kizárólag😃
Soha, senki, sehová, semmit a hatalom tudta nélkül😃.
Vagy aki már kizárólag a telefonjával fizet, vagy esetleg chippel.
Nem csak gyilkosságért körözhetnek.
De jó lesz, ugye? Többé senki nem bújhat el.
16/29 anonim válasza:
Én már most is csak kártyával fizetek. Nincs is nálam készpénz. Így nem tudnak kirabolni. Ez a készpénzes dolog csak a bűnözőknek kell. Akiknek van is miért tartani az államtól.
17/29 anonim válasza:
16-os, ezt gondold át szerintem mégegyszer😃.
Tudom, nincs mit átgondolnod😂
18/29 árokpart válasza:
3-as Semmilyen határellenőrzés nincsen Ausztria felé.
19/29 anonim válasza:
Távolsági buszokon is csak kp-val lehet fizetni.
20/29 anonim válasza:
"De jó lesz, ugye? Többé senki nem bújhat el."
Miért ne lenne jó? Átlag embernek pont semmi oka nincsen elbújni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!