A budapesti hídon történt halálos gázolás elkövetője miért sírt, és zuhant össze a bíróságon?
Elrendelték a letartóztatását annak a gyilkosnak, aki hó elején megölt egy 26 éves embert.
Azt olvastam a sajtóba, bulvár lapokba, hogy összetört és sírt a bíróságon, ahol letartóztatták.
Tulajdonképpen ezzel mit akart elérni? Azt, hogy mentsék fel, vagy mi?
Én is voltam letartóztatásba 2 éve, de nem sírtam mint egy 3 éves.
Nem tudom minek kell pszichopatának nézni a gyereket és azt hinni, csak eljátszotta...
Bár azt én sem tudnám megmondani, hogy a bűntudat vagy a várhatő következmények miatt sírt, valószínűleg az utóbbi inkább 😅
Mindenesetre ez az ügy neki is lelki teher, ne tegyünk úgy, mintha ez lett volna a célja.
Azt is be kell látni, hogy sok ilyen gyorsulgatás van és a nagyrészüknek nem ez lesz a vége...
"Nem tudom minek kell pszichopatának nézni a gyereket és azt hinni, csak eljátszotta..."
Mert nem hülye.
Csak egy rohadt f@sz, de nem hülye.
Pontosan tudja - vagy saját magától vagy a védői tanácsra - hogy nagyon nem mindegy, hogy a bíró előtt milyen színben tünteti fel saját magát!
Ez éveket jelenthet majd neki!
Miután elütötte a 26 éves fiatalembert, utána fejreállt a kocsijával és pörgött többször, úgy hogy ő is súlyos sérülést szenvedett. Az lett volna a legjobb, ha ott döglik meg a kocsijába, az jobb büntetés lett volna mint most a börtön. Akkor nem lenne szar helyzetbe kedves #23.
Ezt érdemelte volna, mert ő is megölt mást.
23 - as!
Az igen nagy anyagi jólét - főleg, ha nem Ő termtette meg saját magának
- többnyire rendkívül nagy egoizmussal és mások (átlagemberek)lenézésével párosul...
Nagy a valószínűsége annak, hogy akit elütött a hídon, annak az élete még légysz@rnál is kevesebbet ért az ilyennek.
Amikor pl. 2015 - ben M. Richárd - aki már meghalt - egy német rendszámú BMW -vel a Károly körúton leszorított egy szabályosan közlekedő biciklist, mire az ráütött az autójára, ez gyökér f@sz, a biciklis elé vágott és ráordított, hogy "az életed nem ér annyit, mint a fényezés az autón"...
Szerinted? na ilyen mentalitásuák ezek az "emberek"....
Innentől kezdve, amit mutat ez is, az nem sajnálat, hanem jól felépített taktika része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!