A budapesti hídon történt halálos gázolás elkövetője miért sírt, és zuhant össze a bíróságon?
Elrendelték a letartóztatását annak a gyilkosnak, aki hó elején megölt egy 26 éves embert.
Azt olvastam a sajtóba, bulvár lapokba, hogy összetört és sírt a bíróságon, ahol letartóztatták.
Tulajdonképpen ezzel mit akart elérni? Azt, hogy mentsék fel, vagy mi?
Én is voltam letartóztatásba 2 éve, de nem sírtam mint egy 3 éves.
9# a gyilkosság az más büntetőjogi kategória, mint a halálos közlekedési baleset okozása.
Ezt azért jó lenne tisztázni!!
Az ügyvédei kioktatták...a legjobb módszer a szánalomkeltésre, és a várható enyhébb ítélet elérésére a sírás-rívás...ez egy egyszerű színészi munka, alapképzés része.
Mire minden nyomozati anyag az ügyészségre kerül, addigra már az idő múlása miatt éppenhogycsak icipici vádat lehet emelni..
Ki van ez találva. A háta mögött ott a vagyonos lobbi.
Én átéltem a bv-t 8 és fél hónapig voltam a Hajdú-Bihar megyei Büntetés-végrehajtási intézetben, azaz a debreceni börtönben. Ez egy ún. előzetes ház.
Nekem "jó" helyen volt.
Ez a gázoló, ha a debreceni börtönbe bekerülne a 2. emelet 54-es zárkába, ami 10 fős, azok szét szednék. Súlyos bűnelkövetők voltak ott, az egyik egy hajléktalant vert agyon, hogy meghalt, a másik a barátnőjét verte agyon, és az összes zárka cigányokból állt. Voltam lent velük egy udvarban egyszerre sétálni.
De biztos Budapestre sittelték le.
"A budapesti hídon történt halálos gázolás elkövetője miért sírt, és zuhant össze a bíróságon?"
Összetört a 60 millás merga. Hát azt már csak megsírajta...
Te is voltál letartóztatásban, mégsem sírtál?
Hát, azért arra nem vennék mérget, hogy nem sírtál, de két lényeges különbség van közted, és a mercis között:
1.: Te lopások, rablás miatt voltál letartóztatásban. Nem azért mert gondatlanságból kioltottad egy ember életét.
"Kicsit" más a két dolog.
2.: Neked nincs semmiféle lelkiismereted, nincs bűntudatod. Nyilván nem tudod mit érezhet most az, aki akara ellenére ekkora tragédiát csinált.
#16 Ne okoskodj. A lopás és rablási büntetőeljárásom két külön ügy, két külön városban, Békéscsabán. Ráadásul a rablási ügy már rég bírósági szakaszba volt, amikor Debrecenben bementem a mecsetbe és elloptam egy kis pénzt. Ezért a debreceni hatóságok indítottak ellenem LOPÁS vétség miatt eljárást és a szemét debreceniek sitteltek le letartóztatásba.
A békéscsabai rablási büntetőeljárásban nem voltam letartóztatásban. Sőt a békéscsabai hatóságok még akkor sem éltek a letartóztatással, hogyha a debreceni ügyben szabadlábra kerülnék, maradjak a békéscsabai ügyben. Magyarán nem mondtak olyat, hogy ha Levike a debreceni ügyben szabadlábra kerülne, ne kerüljön, mert van még egy másik ügye. Soha nem voltam letartóztatásban a rablási ügy miatt.
Ami meg a gázolót illeti, nem azért sírt, omlott össze, mert sajnálja, hogy megölt egy embert, hanem azért mert magát sajnalja, hogy most nagy baj van, börtönbe kerül. Kész punktum.
Ne hasonlítsunk egy olyan ügyet, ahol szándékosan elvettem egy kis pénzt, ahhoz hogy véletlen, de köszönöm szépen megöltem egy embert.
Az az ember soha nem támad fel, hogy értsd. Akit meg én megkárosítottam, visszaadtam az ellopott összeget mert az ügyész megengedte, hogy ne bírösagi ítélet után, hanem vádemelés előtt a lefoglalt pénzből kiadták a sértetteknek, szóval visszakerült a pénz a sértetthez és ment a dolgára, aztán egy év múlva nem is emlékszik, hogy loptak tőle egyszer, csak ha eszébejut, hogy "ja igen egyszer loptak tőlem, de vissza is adták a pénzt", és utana már egészen máson jár az esze. Itt meg a sértettet megölte, a hozzátartozóinak meg örök fájdalmat okozott a mercis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!