16 évesen ha nem enged el anyum ott aludni a barátomnál és én mégis elmegyek akkor rám hívhatja a rendőrséget? Mármint foglalkoznak ezzel a rendőrök vagy nekem akkor muszáj lesz haza mennem?
Nyilván tudja, hogy ott nem csak alvás lenne.
Szerintem megérne egy próbát egy mélyebb beszélgetés a dologról. Hogy szereted a fiút, nem bánnád meg, tisztában vagytok mindketten a védekezés fontosságával és mi mellett döntöttetek, inkább normális körülmények között legyen az első, mint egy árokban 18 évesen bedrogozva. Plusz pont lehet, ha a sráccal ketten álltok elé (nem ciki!).
Vagy szimplán azt mondani, hogy a f@$z nappal is feláll egy nyilvános wc-ben. Ha akarjátok úgyis megoldjátok.
Persze a normális hangvételű megbeszélés csak abban az esetben érvényes, ha egy minimálisan is nyitott erre. Ha az van, hogy a neved kuss akkor felesleges szájtépés lenne.
17# miért ne?
Nem vagyunk egyformák. Mondom ezt úgy aki 19 éves koromig szűz voltam, de mások meg máshogy éreznek.
Van aki 16 évesen simán benne van ilyen dolgokban. Gyerek még tudom, de fejlettebb valamilyen szinten.
Semmi kivetni valót nem látok benne ha egy 16 éves lány ott alszik a barátjánál.
Feltéve ha az nem egy baltás gyilkos.
Vagy attól fél hogy együttlét lesz, vagy pedig a srác nem szimpatikus és azért félti a lányt.
Van amikor teljesen igazuk van "nem szimpatikusság" tekintetében a szülőnek, de a gyerek ezt nem látja. Ha pedig az együttléttől félti csak, akkor az nemcsak éjszakai alváskor hanem bármikor megtörténhet.
És megindokolta hogy miért?
Mennyire ismerik a srácot? Mert ha nem ismerik akkor érthető hogy nem akarja hogy a gyereke egy vad idegennél aludjon.
És ha a srác aludna nálad? Szerintem jobb opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!