Mi a véleményetek erről a kib@szott sz@rcsimbókról? Tehetek panaszt valahol, hogy kapjon egy fegyelmit?
Figyelt kérdés
Közel lakom Egerhez, és életemben régebben, egyszer tettem följelentést a rendőrségen, Egerben. Sajnos megint (életemben másodjára) följelentést kellett tennem. Gondoltam, Egerben jártamkor elintézem ezt is. Tegnap történt. Az ügyet-nem-intéző rendőrnőnek elmondtam, - aminek fölvétele egy egyszerű ötperc lett volna kinyomtatásostul és aláírásostul együtt- és azt mondta, a füzesabonyi rendőrkapitánysághoz tartozom területileg, mert az állandó lakcímem ahhoz közelebb van, ott tegyem meg a följelentésemet. Mondtam neki, kérleltem szépen, vegye föl legyen szíves a följelentést, hiszen itt is lehet, hiszen régebben itt adtam fel a feljelentésemet ugyanezzel a lakcímmel és minden további nélkül felvették. Nekem ez idő és pénz és kényelmetlenség meg fáradtság. - Hát nem vette fel!!! Kötötte az ebet a karóhoz!!! Elmentem a Bíróság épületébe -Egerben! - mert tudtam hogy ott van Ügyfélszolgálat, és mit ad isten, eligazított a portaszolgálat, és nem is az ügyfélszolgálatra kísért hanem az ügyészségre, ahol egy kedves alügyész hölgy szépen fölvette a följelentésemet!!! - Amit a rendőrnő egyszerűen megtagadott mert nem volt kedve öt percet dolgozni, elvégezni a munkaköri kötelességét, és a füzesabonyi rendőrkapitányságot akarta mindenképpen a nyakamba sózni hogy oda menjek el!!! Pont!2023. jún. 29. 15:32
11/12 anonim válasza:
Habokba vagy te ügyész. Engedjük is el.
Valóság: a kérdező egy idióta. Egy akik naponta járnak be a kapitányságrokra. Nyilván illetékességileg nem oda tartozott az ügy, de korlátolt agya nem fogta fel a kérdezőnek. Az gyész csak azért volt készséges mert tudta mi az irat vége.
A feljelentés nagy valószínűséggel alaptalan, és full hülyeség (ahogy a kérdezőn is látszik). Én se vettem volna fel, hanem megmondtam volna merre van a legközelebbi pszichiátria. Bocs kérdező, de neked gyógyszer kell, nem a bejelentés.
12/12 anonim válasza:
Dks bortontoltolekkel ne vitatkozz. Minden torvenyt ismer.
Szerinte buntethetoseget kizaro ok ha egy rablonak ellenalnak az meg elszalad. Mert onkent elallt a bcstol..🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!